ivicat13 48 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam razmisljao da ugradim alarm u moj motor. Ali! Ja sam u Kg-u i ovde niko ne ugradjuje alarm za motor. U Beogradu su cene alarma od 100-200e (oni koji mene zaimaju). Znaci ja moram da odem do Bg-a. Da ostavim motor. Prenocim i tek sutra u toku dana pokupim motor. I to mora biti radni dan. Ne samo sto cu da potrosim dosta vise nego sto je cena alarma, vec moram da uzimam slobodne dane sa posla. Na netu nadjoh uputstvo kako napraviti alarm za motor sa dosta nekih funkcija. Ja nisam bas ekspert za tu oblast ali drugi kazu da bi bio dobar. Razmisljam da nadjem nekog da mi ovo napravi i bice dosta jeftinije od originala. A kazu, sa performansama ne zaostaje. Koliki 'strucnjak' trebate biti da se ovo napravi, neka kaze neko ko se razume. U prilogu imate .pdf sa svim objasnjenjima i semama. Pozdrav. PS:mozda je ovo vec bilo... moto-alarm.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Jul 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije toliki problem napraviti, veći je problem sve to lepo povezati da liči na nešto... Alarm mora imati blokadu paljenja (na CDI-u), senzor pomeranja, dobru sirenu sa sopstvenim akumulatorom a može i bez daljinskog. Takvo nešto na pijaci u Bubanj potoku je oko 50-tak evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan to ce nas guru za eletrniku joska mozda najbolje proceniti,vredi li se igrati sa time. pri tome mislim na sam kvalitet uradjaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oživeli ste 2 godine staru temi i još je i pratite? Koji ste vi kraljevi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jageru!! ti si bre mator,dugo prisutan i mnogo pamtis! ima nas novih,mladih i neupucenih! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pa pishe gore a boga mi i mene zanima...volim gedzete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nema shanse da se isplati , alarme imate vec od 25eura sa dva daljinca , a elektroniku za jedan daljinski nemozesh bez 10e da napravish a gde je kucishte daljinca i josh da izgleda lepo ... nemojte se zanositi ... nije isplativo , jedino ako ste zaludni i zanima vas elektronika ... ali o ushtedi nema govora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 6, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam da alarm za motor ima vec od dvadeset evra a u ponudi je i dodatak novitet koji se moze dodati na svaki postojeci alarmni sistem u pitanju je predajnik i pedzer koji nosite sa sobm i pejdzuje ako neko chacka motor fina spravica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Djole, može malo više informacija o tom pageru? Zanimljivo zvuči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 6, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga ugradjivao jos ali koliko sam video to je jedan kompaktan predajnik ima izvedeno napajanje i ima izvod za triger tj signal okidac (moze se uzeti bilo koji pozitivni triger napajanje 12v. Drugi deo je pejdzer koji je u obliku priveska i pisti u slucaju aktivacije alarma moze se znaci povezati sa svakim postojecim alarmom . Ovih dana cu kupiti jedan pa cu da ga testiram domet pouzdanost itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Mart 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ugrađivao ja Većina radi na UHF opsegu od nekih 430 MHz, okida ga alarm ili posebnim kontaktom relea ili naponom na sireni a domet?... paaa ne više od stotinak metara maksimalno, obično "u betonu" oko 50 metara. Jeftinije je kao pager iskoristiti neki krš (ispravni) od mobilnog tlf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Oživeli ste 2 godine staru temi i još je i pratite? Koji ste vi kraljevi... ;D kralju zar nije ovo za tebe prevazidjena tema??? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan @Dutchman mogu neki detalji o tim alarmima za 25e !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oživeli ste 2 godine staru temi i još je i pratite? Koji ste vi kraljevi... ;D kralju zar nije ovo za tebe prevazidjena tema??? ;) Prevazidjena. Davno Stavio kineski alarm za neku sitnu kintu Samo mi bilo smešno da ste otkopali temu koja je BAŠ stara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.halooglasi.com/vozila/prikaz.aspx?&pkm=1&wr=132 ili ti halooglasi / vozila / oprema ili pod motori sve jedno ... uglavnom imaju i daljinsko paljenje motora itd itd ... uputstvo da ga sam povezesh itd ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan straso...sta znaci informisanost iliti neinformisanost u mom slucaju...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir9-11 0 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas,u utorak treba da mi stigne alarm za motor http://static.limundoslike.com/originalslika-17397969.jpg,hteo sam da vas pitam posto mi je skuter u garazi kod druga i ne planiram da ga vadim jos 5 do 10 dana posto je i dalje hladno vreme,imam Peugeot Speedfight 1 skuter i nemam za njega akumulator ako mozete da mi kazete koji akumulator da uzmem za njega (nov),posto trebam da odem kod majstora da mi ugradi alarm za motor,pa sam mislio da trebam da uzmem neki jaci akumulator koji nece skoditi motoru,a pritom ce alarm (ako moze) raditi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...