Ninja66 2842 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lamele su nakon jedne muske sumske voznje popustile. Motor posle 3000 obrtaja u drugoj ,trecoj itd. samo proklizi. Narucim nove,Kvarisa mi odstampa manual i juce skinem kvacilo. Ali... Debljina starih lamela je identicna novima. Opruge na gornjoj granici . Sad me muci zasto je klizio ? Nove lamele necu da montiram dok ne shvatim sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 9, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cimni Josepha.On je bas nedavno nesto radio oko lamela i korpe pa mozda moze nesto da ti kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cimni Josepha.On je bas nedavno nesto radio oko lamela i korpe pa mozda moze nesto da ti kaze Javio se na PP. Cekam da dodje sa posla pa da mi detaljnije oprica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...