radelet 8 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim neki nosac za CBR600 F2 (givi...) ? Ili neka ideja kako da napravim neki, ako je vec neko radio na F2 ! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim neki nosac za CBR600 F2 (givi...) ? Ili neka ideja kako da napravim neki, ako je vec neko radio na F2 ! ??? www.trionmotors.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na brzom odgovoru ! Upravo sam ih zvao i kazu mi da za moj model motora nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan postoji li jos neko resenje za moj problem, ima li neko ideju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan postoji li jos neko resenje za moj problem, ima li neko ideju ? Kupi nosac za model osle tvog, pa kod nekog metalo stugara da ukroji na tvoj rep. Da si malo blize Bg-a pa bi i mogi da resimo problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...