Pseudonim 147 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Leo Vinci bez šelne koja fiksira top, gde se može kupiti? Znači ne šelna koja se stavlja na cev nego na top, ona sa gumenom podlogom. Ili napraviti - od čega i koju gumu koristiti da bi izdržala temperaturu koji dostiže top. Ako može neka preporuka za majstora, pošto mi treba i jedno parče od oko 20cm savijene cevi - da izgleda kulturno - prohrom i slično. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj draga sa foruma on je doktor za topove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je sam napravio.Kupio sam parce prohronskog lima na otpadu i savio ga. Vecina topova se ne greje tako da ti valjda nece trebati nista sto izdrzava velike temperature.Ja nisam stavio nista jer mi ide preko topove selne pa ne grebe lak. Evo kalo to izgleda na VFR-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ima u kimhovoj ili keeway radnji na NBgd.Ja sam moj zavario ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas od nekog coveka koji nabavlja delove za skutere. Selna je u obimu 36cm i neki skuteri od 50 ccm imaju po dve selne na topu. Inace najskuplja selna koju sam u zivotu kupio - 15 evra. Ceo top za skutera i dve selne kostaju 50 evra, a jedna selna 15 evra - sto je puno, puno je. ALi sam je ipak kupio zato sto je bas onakva kakva treba da bude. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E,KAD NECES DA NAPRAVIS SAM ONDA NIJE SKUPO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off, ovaj auspuh sa slike, gde si kupio carbonfiber foliju i koliko te je iznela, ako je folija u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u cemu je off ali ajd! Ne znam da li je folija ili ne.Ja sam ga kupio takvog-kakav je za 7000 din i vredi svaku paru.Poslao mi covek iz Novog Sada postom. Cuci na VFR-u kao da je fabricki.Mogu da posaljem i celu sliku.Cak mislim da je dobio i neki konj vise mada mi se to mozda cin i zbog zvuka. Mislim da tu foliju mozes da nadjes u Markosu,naravno ako budu hteli da te usluze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...