quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2020 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Od kada smo dobili naseg klincobera pre 3.5 godine nemam ni najmanju zelju da se vozam bilo gde daleko o njega a ne vidim nikakvog smisla da ga registrujem samo zato da bih se 15-20 puta provozao 5-10 minuta do posla i nazad. Trenutno mi mnogo vece zadovoljstvo pruza vreme provedeno sa mojim najvoljenijima a zao mi je da motor stoji, skuplja prasinu i trune na terasi. Tako da, posle dugo razmisljanja i vaganja, i ubedjivanja moje lepse polovine (oni koji nas znaju, znaju da ona uziva u motoru mozda vise od mene) da je ovo dobar i pametan potez, odlucili smo da prodamo naseg ljubimca kojeg smo sredili skoro kao da je iz fabrike izasao. Dakle u pitanju je Honda Varadero 1000, tacnije XL1000V - godiste 2000-to. Ja sam ga licno uvezao i dovezao iz Slovenije pre nekih 5-6 godina i od tada sam sa njim presao negde oko 50-60.000 km, pretezno na kracim ili duzim putovanjima po Rumuniji, Bugarskoj, Grckoj, Albaniji, Turskoj kao i po ex YU, Alpima, zapadnoj Evropi itd. Mnogi od vas me znaju ili nas znaju, i znaju i kako sam se odnosio i prema ovom a i prema prethodnim mojim motorima, kako sam ga odrzavao i vozio. Kada sam dobio sina i parkirao se (pre oko 3 godine) je na motoru uradjeno i obnovljeno jako mnogo a evo liste radova i opreme: - kao prvo motor je prefarban, ne zbog pada ili ostecenja vec zbog toga sto mi se tako svidjalo. Imao sam prethodnu godinu pokusaj sa folijama koji nije uspeo i onda sam odlucio da se ceo motor farba - BI-Xenon svetla - grejaci rucica - manualni "tempomat" - uticnica 12V - uz motor dajem i moto navigaciju Blueberry sa RAM nosacem koji je montiran ispod vizira - montiran je potpuno nov vizir Kappa extra povisen, dim boje koji jos nije video ni metar puta - mali dodatak, produzetak za vizir (koji je mozda suvisan sa ovim velikim Kappa vizirom) - roll bar - nosac Go Pro kamere na prednjem blatobranu - presvuceno i modifikovano sediste (ni zajahano jos nije) - skoro potpuno nove Michelin Anakee 3 gume (presle mozda 1000-2000km) - nosaci bocnih kofera i dva bocna kofera Kappa od 40 i par litara sa puno nalepnica drzava kroz koje smo se vozili - zadnji kofer Givi od, mislim, 52l sa naslonom za suvozaca - siroka sapa za copavu - zamenjeni semerinzi i ulje prednje viljuske - proslo prolece zamenjen filter ulja, ulje, filter vazduha i svecice (od tada je samo par puta paljen a nije vozen) - zamenjen lanac i lancanici - zadnji disk zamenjen - zamenjene sve kocione plocice i kociono ulje - scottoiler sa dodatkom koji podmazuje sa obe strane lanca - pumpa za gorivo je zamenjena sa Facet pumpom niskog pritiska - disclock i disclock reminder - Joskin regler montiran cim je motor kupljen kao i Joskin senzor za rezervu - uz motor dajem i malu tank torbu kao i originalni vizir Vise o motoru moze da se cita i vidi u nasim putopisima koje mozete naci na linku: https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/173-quasaar/&tab=field_core_pfield_12 Na satu ima oko 110.000 km. Registracija je istekla. Pri kupovini obavezan prenos vlasnistva. Cena 2900eur - mislim da sve sto je radjeno i montirano na motor i sveopste stanje u potpunosti opravdava ovakvu cenu i molio bih da se svi neozbiljni uzdrze od komentarisanja. Juce isteran iz garaze, upaljen (na kablove). Novi vlasnik ce morati kupiti nov akumulator. Za kraj nekoliko slika a zainteresovane molim da se jave na telefon 063/506-461 da se dogovorimo oko gledanja motora posto se motor nalazi u Temerinu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 18, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nuklearka, Cernobiljska. Zelim buducem vlasniku da ponovi sve te trase koje si pomenuo. Srecna prodaja.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Maj 18, 2020 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovoliko dodatne opreme cena je vrlo prihvatljiva. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 16, 2020 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodatoi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...