wllada 2 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Bajkerma i šire! Imam mali problemčić oko kojeg će te mi, nadam se, pomoći. Da li u BG-u postoji radnja u kojoj se mogu pronaći GIVI ili neki slićni viziri? HVALA PUNO! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Covek pravi vizire svih boja i oblika i pravi je majstor i nije skup.Zivi kod Dusanovca, Ivan 0642847847 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.trionmotors.com/trion.php?strana=oprema&proizvodjac=7&vrsta=7&prikazi=proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nije kod Dusanovca, vec na Karaburmi , jedino ako nije premestio radnju na Dusanovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa možda čovek živi na Karaburmi ali mu je radnja na Dušanovcu tačnije Marinkovoj bari - prva levo posle Dušanovačkog mosta, ili možda ne govorite o istom Ivanu..Ovaj Ivan čiji je telefon naveo Saxi ima radionicu gde sam i naveo i to je 100% tačno jer sam bio kod njega 3-4 puta i uvek je bio tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kod Dusanovca, vec na Karaburmi Na Dusanovcu je 100%, preselio se sa Karaburme odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Covek pravi vizire svih boja i oblika i pravi je majstor i nije skup.Zivi kod Dusanovca, Ivan 0642847847 U svakom slucaju preporuka za coveka,i ono sto radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Jul 9, 2008 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u bari i jeste Ivan i jeste taj broj telefona, a sto se tice vizira..... covek je jednostavno KRALJ. Nisam mogao da verujem svojim ocima kako mi je covek napravio veliki vetrobran za apriliu. Bolji nego fabricki, a i smesna cena. 3500din umesto 180e sto bih morao da dam za original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa javi sta si uradio sa vizirom, ja bi hteo taman vizir (imam IXS HX280), da li zna neko koliko bi to iznelo otprilike i da li zavisi od modela kacige ili kako. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je taj Ivan, ta Marinkova bara i taj br. telefona. Bio sam kod coveka pre mesec dana uradio vizir za KLE i prezadovoljan sam! Inace, pricamo o vizirima za motore, za kacige Ivan ne radi vizire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan se sada nalazi u ul. Jaše Ignjatovića 27, u Marinkovoj bari. Prekjuče sam bio kod njega i mogu reći da je lik PANJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Exxx ka ste vec pomenuli, ima li da neko radi vizire za kacige?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Exxx ka ste vec pomenuli, ima li da neko radi vizire za kacige?!?!?! prosle godine kad sam bio kod njega pokazao mi je raznorazne modele u raznim bojama, najbolje ga pozovi i pitaj jer sam od nekog na forumu procitao da vise ne pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Covek pravi vizire svih boja i oblika i pravi je majstor i nije skup.Zivi kod Dusanovca, Ivan 0642847847 Ti viziri iz kucne radinosti su njesra... Predjes 130 i počne da baca ceo prednji deo motora koliko se uvija pod udarima vetra, pogotovo ako je malo duži na enduračama... MRA ili Givi, provereno dobri. Skuplji par desetina evra ali vredi... evo linka a posle Pablo nek im fakturiše za reklamiranje na BJB http://www.mra.de/html/gb/gb-products.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ti viziri iz kucne radinosti su njesra... Predjes 130 i počne da baca ceo prednji deo motora koliko se uvija pod udarima vetra, pogotovo ako je malo duži na enduračama... MRA ili Givi, provereno dobri. Skuplji par desetina evra ali vredi... Zato mu odneses original pa ga islopira. Tako sam barem ja uradio. I ispalo je, ko bombona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jul 14, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam coveka do zime neradi nema vremena ni materijala inace broj je tacan i zove se ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ti viziri iz kucne radinosti su njesra... Predjes 130 i počne da baca ceo prednji deo motora koliko se uvija pod udarima vetra, pogotovo ako je malo duži na enduračama... MRA ili Givi, provereno dobri. Skuplji par desetina evra ali vredi... Zato mu odneses original pa ga islopira. Tako sam barem ja uradio. I ispalo je, ko bombona. Covek je majstor - vajar da kažem i svaka mu čast, ali ima problem što ne bi mogao da tako lako savija ako bi upotrebio deblji pleksi... Eto samo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 11, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče obavio ono što me je već duže vreme mučilo. Napravio mi Ivan vizir! Oterao motor u tri popodne, u sedam bio gotov. Probao malo motor i za sada više nego zadovoljan. Ne bije me više vetar u grudi, prevlači preko kacige, a za više utisaka kad bude bila neka duža vožnja. Slike nisu neke, jer su sa telefona. Evo kako izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam sad za vikend na jednom motoru vizir koji je ivan pravio izgleda profi, jako lepo savijeno ali zamerka je sto je dosta tanak pa mi i ne uliva neku sigurnost, a mislim da nisam jedini koji ima ovu zamerku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Videću kako će se ponašati u vožnji. Za sada mogu da kažem da je bolje nego što je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Videću kako će se ponašati u vožnji. Za sada mogu da kažem da je bolje nego što je bilo. Evo pogleda kako je meni napravio za TDM-a. Ko bombona. Nikakvih problema nisam imao. Vizir za tdm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Februar 13, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tim kratkim vizirima nista nece da fali sto su tanki kako vi kazete. Ja imam onaj ogromni na mom skuteru i nisam primetio da mu nesto fali kad idem 130. Jbg, vise ne moze, ali jeste dovoljno da se vidi kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana, Arakis je naručio produženi vizir za TA (oko 10 cm višlji od originala). Ja pošao sa njim, da vidim gde je Ivanova radnja, i da Rakiši pravim društvo. Pitah ga za cene i kvalitet, a on mi izvadi novi vizir za Burgmana, koji ima brat-bratu 0,8 m2 :o uz komentar, da nema šanse da se krivi ili vitoperi u vožnji. Plastika koju ugrađuje deluje vrlo kvalitetno, ima bezbojnih, ili u boji. Ja imam nameru da kod njega uradim vizir za KLEmentinu, koja nema nikakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana, Arakis je naručio produženi vizir za TA (oko 10 cm višlji od originala). Ja pošao sa njim, da vidim gde je Ivanova radnja, i da Rakiši pravim društvo. Pitah ga za cene i kvalitet, a on mi izvadi novi vizir za Burgmana, koji ima brat-bratu 0,8 m2 :o uz komentar, da nema šanse da se krivi ili vitoperi u vožnji. Plastika koju ugrađuje deluje vrlo kvalitetno, ima bezbojnih, ili u boji. Ja imam nameru da kod njega uradim vizir za KLEmentinu, koja nema nikakav Ne mogu da nadjem temu na forumu, gde je Ivan pravio vizir za moj VFR, ako se na njemu nije krivio na +200kmh nece nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan coolair , koja je cena za KLE ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...