sszgo 10 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 3 godiste 1997 (model 1997-2000), kilometraza 33500 km Bordo boje, prva farba, odlicno ocuvan Servisno uputstvo na cd-u na engleskom (servis motorcikla + ROTAX motora) Servisni DVD (video koji pokazuje kompletan servis motorcikla + ROTAX motora) Centralni stender, Grejaci rucica, Cirada Kofer u boji motora 52l Vlasnik Pre 200km odradjeno sledece: Novi lanac i lancanici DID Nove plocice napred i pozadi Novo ulje i filter ulja Selenia performa sintetika Nova nippon denso platinumska svecica Ocisceni i nastelovani karburatori Novi filter vazduha Novi filter goriva Balansirani tockovi Gume vrlo dobre, prednja bridgestone zadnja metzeler (nisu ove sa slika) Beograd Cena: 2300e 064 1201494 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis V-2 ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis V-2 ?? pegaso verzija 2, mislim da se tako zove ovaj model (ili cube kako vec) ima onaj stariji do 97dme, pa 97-04, i 04 pa nadalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jul 8, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan kako se mozemo dogovoriti da pogledam ovaj motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro svaki dan na adi ciganliji, a motor je parkiran na glavnom parkingu do setacke staze... Uglavnom sam na adi posle podne od 6 do 10 Ako nisam na adi onda sam na banovom brdu... Ako si u BG daklem lako cemo se naci dakle ili na adi ili na b.brdu... Samo mi cimni ili posalji SMS bar par sati unapred pozz ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos neke slike... na sledecoj adresi sam postavio avi snimak kamerom, desni klik pa save as: http://xideout.com/files/pegaso.avi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam Apriliu Pegaso2 ali nazalost kratak sam nekih 1000 eura :'( inace bi sigurno trgovali. Motor mi izgleda dobro a i cena je dosta povoljna. Mislim da neces dugo cekati da ga prodas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam Apriliu Pegaso2 ali nazalost kratak sam nekih 1000 eura :'( inace bi sigurno trgovali. Motor mi izgleda dobro a i cena je dosta povoljna. Mislim da neces dugo cekati da ga prodas. nadam se da necu dugo cekati i ja sam kratak jedno 2500 za kawasaki er6f ako ode aprilija bice nesto od toga valjda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da pitam iskusnije oko prodaje - mislim da sam solidno oborio cenu ali slabo se ljudi javljaju... da li je u pitanju cena ili ne-popularan model, sta mislite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan nemaju ljudi kesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas me interesuje da li bi se neko javio kad bi spustio na 2000... offtopic: kakva su misljenja o hyosong gt 650r vidim da svi beze od tih koreanaca mada iz revija se cini kao solidan motorcic ? razmisljam se da uzmem mozda i taj model... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sefe poznat mi je ovaj tvoj nick da nisi mozda na extreme gym-u i yu fitness-u sa ovim nickom.... Inace moj drugar prodaje er6n cini mi se da je jos uvek ovde u oglasima...ako te taj zanima pogledaj.....mislim da je povoljan.. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sefe poznat mi je ovaj tvoj nick da nisi mozda na extreme gym-u i yu fitness-u sa ovim nickom.... Inace moj drugar prodaje er6n cini mi se da je jos uvek ovde u oglasima...ako te taj zanima pogledaj.....mislim da je povoljan.. Pozdrav jesam bio ranije na oba ta foruma vise ih ne posecujem, sad samo na forum.teretana.net na extreem su me banovali jer nisu mogli admini da podnesu razlicita misljenja a yu fitness tamo je sad forum kao burek i sl nema nista od gyma ja vec video par er6f sto bih uzimao samo kad bih prodao apriliju, i 6n dolazi u obzir ali dzaba kad moram prvo aprilije da se resim niko nece zamenu + kesh... potrazicu taj 6n sad na oglasima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sefe poznat mi je ovaj tvoj nick da nisi mozda na extreme gym-u i yu fitness-u sa ovim nickom.... Inace moj drugar prodaje er6n cini mi se da je jos uvek ovde u oglasima...ako te taj zanima pogledaj.....mislim da je povoljan.. Pozdrav jesam bio ranije na oba ta foruma vise ih ne posecujem, sad samo na forum.teretana.net na extreem su me banovali jer nisu mogli admini da podnesu razlicita misljenja a yu fitness tamo je sad forum kao burek i sl nema nista od gyma ja vec video par er6f sto bih uzimao samo kad bih prodao apriliju, i 6n dolazi u obzir ali dzaba kad moram prvo aprilije da se resim niko nece zamenu + kesh... potrazicu taj 6n sad na oglasima... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1610&catid=14&Itemid=62 da se ne mucis..nasao sam ti ... Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas me interesuje da li bi se neko javio kad bi spustio na 2000... Ja ti se javljam ODMAH. Kupujem prvi motor na kome bi trebao da naucim da vozim a hteo bi iduce leto na njemu do Grcke. Jel to uopste izvodljivo (do Grcke 2 osobe)??? Tvoj motor sam video na nekoliko sajtova i u uzem je izboru (doduse mislio sam da je kofer usao u cenu jer na ostalim sajtovima nisi rekao za kofer nista).Cekam drugara da me odvede do svog drugara koji servisira motore -da me posavetuje i da vidim sta on ima za prodaju. Ja sam prvobitno zamislio da kupim BMW F650.I gledajuci podatke o njemu naisao sam na APRILLU Pegaso , da je to isti motor koli je BMW preuzeo ... Iako nista ne znam o motorima (ko sto reko tek kupujem prvi motor) mislim da ce kada omatore BMW uvek imati visu cenu od APRILLA i bice lakse prodati 25 god star BMW nego APRILLA. Zato, licno kupio bi APRILLU jedino ako je dosta povoljnija od BMWa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas me interesuje da li bi se neko javio kad bi spustio na 2000... Ja ti se javljam ODMAH. Kupujem prvi motor na kome bi trebao da naucim da vozim a hteo bi iduce leto na njemu do Grcke. Jel to uopste izvodljivo (do Grcke 2 osobe)??? Tvoj motor sam video na nekoliko sajtova i u uzem je izboru (doduse mislio sam da je kofer usao u cenu jer na ostalim sajtovima nisi rekao za kofer nista).Cekam drugara da me odvede do svog drugara koji servisira motore -da me posavetuje i da vidim sta on ima za prodaju. Ja sam prvobitno zamislio da kupim BMW F650.I gledajuci podatke o njemu naisao sam na APRILLU Pegaso , da je to isti motor koli je BMW preuzeo ... Iako nista ne znam o motorima (ko sto reko tek kupujem prvi motor) mislim da ce kada omatore BMW uvek imati visu cenu od APRILLA i bice lakse prodati 25 god star BMW nego APRILLA. Zato, licno kupio bi APRILLU jedino ako je dosta povoljnija od BMWa. yeah ali ipak necu spustiti toliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jubilarni 1000ti pregled oduzila se ova prodaja vidim da cu ga na kraju zadrzati i odo na more umesto kupovine novog motora ukoliko ne bude nista u sledecih nedelju dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo da obnovim temu cisto da se nadje na prvoj strani... Novo ulje i filter stavljeno danas - Selenia performa sintetika 5w-40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena je sada 2200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Danas stavljena nova platinska svecica nippon denso (kupljeno u KDM-u kod arene pored guevare koga interesuju platinske i iridijumske svecice... htedoh iridijum ali nije je bilo nazalost)... stavljen i novi filter vazduha champion... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena od danas 2100 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ovo je smesno ovakav motor za te pare nema ni na crtacima. za ove pare mora otici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je smesno ovakav motor za te pare nema ni na crtacima. za ove pare mora otici stvarno je smesno, ali ljudi su na odmoru ili nemaju para a i razmisljaju da ce uskoro "kraj sezone" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u nekim sam pregovorima i mozda bude zamena za ovog horneta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...