dzabana007 2 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Srđan, 85 godište, živim u Novom Sadu. Nov sam vozač, nedavno sam položio za A kategoriju (probna A dozvola po novom) a ranije sam vozio zoljice, apence. Pre par dana sam kupio motor, Yamaha TDM 850 3VD i danas prešao prvih 100km Nisam majstor po struci ali volim da čačkam, popravljam sve što mogu, tako da sam već sredio par sitnica na motoru a nadam se da ću ovde naći inforamcije i za dalje popravke, delove i savete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i srećno u predstojećim vožnjama i lickanju :-)Dosta podataka i iskustava ćeš ovde naći ali ćeš ona najvrednija sticati sam. Samo lagano.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...