-Miki- 3 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugarova, kupljena u Markosu, velicina XL plavo/belo/crna, prodaje se jer je ovaj pajser NIJEDNOM nije nosio jer mu je kupila devojka za rodjendan bla bla velika mu ona nema racun pa nije mogao da zameni. Sto dovodi do toga da se prodaje. Znaci kaciga nijednom nije iznesena iz kuce, uz nju ide torbica za nosenje. Kaciga placena 16500 din, prodaje se za 12000 dinara. Kontakt mene na PM odgovaram instant . Inace kaciga je kod mene u Beogradu a nije problem da se posalje City Expresom bilo gde u srbiju naravno vi snosite troskove transporta. Veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha ortak uzeo od mene kacigu ali ne lezi vraze nije probao pa mi vratio jer mu je MALA ) lol. Tako da opet nije nosena, ima vrecicu, cena 12 000 din. Saljem gde treba i kad treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 11 000 dinara, nenosena znaci probana 2 puta, nigde nema vashe. Evo slike, u ovoj kombinaciji boja je. Saljem city expresom na kucnu adresu. 063/55-33-06 moj broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...