KTM+A 543 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prema informaciji koju sam danas cuo od drugara sinoc ili preksinoc je motociklista povredjen na jabuckom putu obilazeci manju kolonu zaustavljenih vozila na putu zbog skretanja prvog vozila levo sa migavcem . Koliko sam razumeo drugara bilo je i brzine i letenja posle udara , a povrede na denoj nozi nisu uopste bile naivne posto je potkolenica bila obrana do kosti . Ako neko ima informaciju sa vise podataka molim da objavi. Povredjenom stvarno zelim brz oporavak . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 4, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Povredjeni je moj drug Robi iz Debeljace. Vozio je Monstera S4R. Sem noge je sve ok, danas je trebao da ide kod doktora da muu rade i to. M otor kaze da je dosta ubio.Mozda odem sutra do njega pa cu da javim. Inace na istoj deonici puta,prosle nedelje je decko sa R1 stigao auto koji je naglo ukocio. Bio je u zivtonoj opasnosti i prebacen je u Bg. To su sve info od ponedeljka a iskreno se nadam da se decko oporavio. POlomio je karlici, butnu kost i par rebara koja su mu i ugrozavala zivot. Inace je nosio kacigu sto mu je verovatno spaslo glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sinoc sam se video sa robijem u debeljaci covek nije mogao da se uzdrzi da sedi kuci pa je na stakama dosao na skup ovako je ok presadjivali mu kozu na nozi inadamo se da ce da stara prihvati novu kozu imao je kacigu. zelim mu da sto pre ozdravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jul 5, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za oporavak da bude brz zelimo mu i mi . Ako mozete da zamolite da nam napise sta je radio i kako mu se to desilo bili bi mu zahvalni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 5, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo tesko. Cak mozda i ne moguce. Mozda ja odem do njega ovih dana pa cu da javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...