revolution 52 Napisano Jul 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozi on u pravom smeru, ali u rikverc. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro , covek korektan, dao suvozacu kacigu : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 6, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih, mi nosimo najgore epitete. Sad neka novina treba da uvelica sliku da ga indentifikuje i stavi na prvu stranu da svi vide kakav je .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan ma nije htela da mu pokaze sisu, pa ukapirao da nema sta da izgubi.... il' da gine, il' ona da popusti.... jebes zivot bez sisa.... e al sam svinja :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ucenjivao je "da mu da pipi ili da ginu".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izgleda postalo popularno, juce idem iz pravca grada pored ade, i klasika ka gradu guzva, od iskljucenja sa makiške strane do jugopetrolove pumpe. ja u kolima krajnja leva ka obranovcu, prodjem semafor kod jugopetrola i vidim lika na crnom r1 kako ide meni u susret. usporim, i kao da ga propustim, kad, neki crv mi ne da i iskrenem auto tako da ne može da prodje. tu ga i spazi murkan sto je regulisao raskrsnicu ... baja nemere kud, ja stojim slušam ... murkan: "pa dobro da li si ti normalan" ... a baja njemu ala :"pa guzva je daj da prodjem nemoj me drkati ..." i tako dalje ... nisam mogao vise da stojim, jerbo se pravila guzva pa sam nastavio ... nadam se da mu je i majku i oca na prijavi ... grrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja zivim u neposrednoj blizini i mogu da ga 2% opravdam.. ta ulica se radi, pravi se kruzni tok i trake su ispomerane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ja zivim u neposrednoj blizini i mogu da ga 2% opravdam.. ta ulica se radi, pravi se kruzni tok i trake su ispomerane.. Tačno je da se ulica radi, ali je sve lepo obeleženo tako da je nemoguće slučajno promašiti smer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem!Prvo mesto na konkursu : Najveci bolid!!!Ili je za naslovnu stranu dnevne stampe ili za rubriku verovali ili ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 8, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan bez razmisljanja ne bih ukocio da sam u nekom kamionu a on vozi ovako,majmun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bez razmisljanja ne bih ukocio da sam u nekom kamionu a on vozi ovako,majmun. ako si hrabar ti izadji pesaka pred njega a ne kamionom upravo zato se i desavaju sranja jer vozac na 4 tocka razmislja : ma ko ga jebe ja sam jaci ukocice on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 8, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan brate,objasnio si mi sada. Hteo sam da kazem da bih mu zabranio da vozi dok on svojom nepromisljenoscu ne ubije nekoga,samo samo zapakovao to malo drugacije. Sta se lozis odma na pricu "ETO TAKO SVI RAZMISLJAJU,ZATO GINEMO" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izgleda postalo popularno, juce idem iz pravca grada pored ade, i klasika ka gradu guzva, od iskljucenja sa makiške strane do jugopetrolove pumpe. ja u kolima krajnja leva ka obranovcu, prodjem semafor kod jugopetrola i vidim lika na crnom r1 kako ide meni u susret. usporim, i kao da ga propustim, kad, neki crv mi ne da i iskrenem auto tako da ne može da prodje. tu ga i spazi murkan sto je regulisao raskrsnicu ... baja nemere kud, ja stojim slušam ... murkan: "pa dobro da li si ti normalan" ... a baja njemu ala :"pa guzva je daj da prodjem nemoj me drkati ..." i tako dalje ... nisam mogao vise da stojim, jerbo se pravila guzva pa sam nastavio ... nadam se da mu je i majku i oca na prijavi ... grrrrr Ako mislimo na istu ulicu, tj onu kojom se izlazi s ade s makiske strane, bio sam tuda nekoliko puta, kolona ka gradu zna da bude 2-3km pa sam i ja zaobilazio istu ali kod semafora sam se ukljucio u kolonu i cekao ko svi ostali. Ali sam bio bukvalno jedini na motoru koji je to radio. Svi i motoristi i skuterasi su isli redom u suprotnu traku i to jos kroz crveni semafor i ukljucivali se ka pumpi. Osecao sam se jos ko budala sto jedini cekam al neka ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne dao Bog nikom ali na motoru se greske jako skupo placaju. Tako da sigurno ne bi trebao da se osecas kao budala, samo oni nisu svesni svoje gluposti, a ta glupost se placa skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pih! I sta ce ovom cobanu da bude - ni dlaka sa glave nece da mu fali. Znate ko ce da nastrada - motorista koji je imao pravo prvenstva pa mu je izleteo deda sa 'jugom'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 10, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi samo sto se "prirodna selekcija" nekad uzhebe na nesrecu ispravnih :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ma je*o mu ja mater !!! Nije me briga za njega, nek mu se desi sta i trazi, nego odvalice nekog neduznog ko se krece pravilo !! JU slepca .. izvinjavam se na recniku, ali ovo nemogu da precutim! > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, indijanci nisu zasluzili ovako losu reputaciju. ne volim kad me porede sa ovakvim indijancima kada sednem na motor Moj stav je da ovde reč "indijancima"treba zameniti rečju "budalama". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan I posle čitaš još jedan motorista pao..... pa ja koji imam pola miliona km na dva točka iza sebe krenem da kontam da nije loša godina, da li je vreme sačuvati život pa ostaviti ono što radiš čitav život a u stvari motocikli i skuteri su se toliko omasovili a ima toliko klinaca koji mora da preleže dečje bolesti da dok se to ne ispegla biće i dalje mnogo nezgoda. Nezgodno je samo što kada neko sedne na motor odmah dobije titulu "motorista" ili "motociklista" makar imao 15 god života i dva kruga oko zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nasao se pametan vozi ribicu, dobar motor i izigrava baju. Takve i vidimo na zadnjim stranama politike. Ta ribica je mnogo veci debil od njega, ako vec zna da je decko debil, zasto uopste seda s njim na motor, a ako ne zna da li je skorz cist, ne treba sedati na motor s nekim koga ne poznajes dovoljno. Ako mislis da takve najvise vidjamo na zadnjim stranama politike, pogledaj analizu crne hronike, pa ces videti da takvi bilmezi ne ginu nista vise od ovih drugih. Ali jebi ga, najlakse je tako praviti generalizacije, mi smo dobri, a oni su losi... Slazem se. Znamo svi zasto seda sa njim na motor, razlozi se mogu nabrojati cak na prste jedne sake, a mozda i ostane par prstiju viska. I on i ona nisu sasvim cisti, a prvobitno drzava sto takvim bilmezima daje vozacku dozvolu...takvima i pesacku trebaju oduzeti. Znam da je najlakse praviti takvu generalizaciju.....al sa druge strane ti iti kaljaju ugled celog moto sveta i uopste kod mnogih rec motoristi dobija sasvim drugo znacenje i dozivljaj zbog istih, iako svi dobro znamo da se mnogi vozaci ne nalaze u tom " zajednickom " svetlu. Jeste ruzno praviti generalizacije, ali i ja cu ( ili neko drugi ) danas-sutra kupiti motor i voziti sto je moguce vise propisno zbog sebe i drugih, sa drustvom koje mi odgovoara i ni meni ni bilo kome koji ima svoj ( u biti ispravan i pravilan ) kodek voznje nece biti sve jedno kada neko onako sa ponizavajucim i tonom mrznje kaze > Motoristi <. To nas, koji zaista se trudimo da budemo sto vise solidarni i postujemo sve ucesnike u saobracaju, itekako pogadja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je moguce? Tip je retos, garant, ali cupika mi deluje 2. godina faxa, menadzment ili tako neshto, shta ona uopshte trazi sa njim? A kamoli na motoru? Nije mi jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 21, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm svedok sam slicne situacije samo u ulici kneza mislosa ... lik sa devojkom u kolima, automobil razdrndani golf I, od takvuda daje gas, prelazi u supratan smer i tako je vozio sve dok nije prosao poslednje ostvo (pored londona) i onda se vratio u svoju traku, tj. smer. ocigledno je to moderno, kao zaplasis devojku, sebe napravis jos vecim kretenom nego sto jesi ... rizikujes da napravis ogromnu stetu, ubijes nekoga, ubijes sebe ... ma prs'o narod skroz. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Puno je shabana na ulicama....ovakvi nas amo brukaju i daju za pravo onim drugim shabanima da nas pljuju....i ne daj Boze ,izuvaju sa motora !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel u međuvremenu vreme stalo ili je ovo bilo prošle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...