uff 13 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugri moram da se pohvalim da se moj prelepi novi MT i ja odlicno druzimo i slazemo u voznji vec neko vreme. Beli mi ubedljivo najlepse izgleda i na ovom motoru ne mogu da nadjem ni jednu jedinu stvar koja mi se ne dopada. Sta drugo da kazem osim da sam srecan i prezadovoljan pa sam to hteo i sa vama da podelim ;D ;D ;D Ajde vlasnici MT-a javite se pa da osnujemo i mi nas (verovatno najmalobrojniji ali i najlepsi klan) i da idemo u voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je ružan do zla Boga. ;D ;D ;D ;D ;D Ali obzirom da je ovo golać - dobrodošao u sektu! Ipak je to podvrsta... Ajd' sad. Polako. Pamet u glavu. I deri te gume lagano... Sve čestitke... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Puno predjenih km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo! U zdravlju da se družite. Ako nije tajna, koliko si platio to zadovoljstvo? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vi svjesni niste kako ovo moze da se vozi... :o Sinoc sam prisustvao, odredjenim scenama, hahahah, uh, to je svarno nevidjeno kako taj motor moze da ide po krivinima I meni jako lijepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo! U zdravlju da se družite. Ako nije tajna, koliko si platio to zadovoljstvo? najzli 7180 + registracija skoro 7500 razloga za ogroman osmeh na mom licu koji se vidi i kroz zatamljen vizir na kacigi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke od srca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jul 4, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i brdo kilometara u zdravlju da predjete!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na izboru, ovo je predivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 4, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vi svjesni niste kako ovo moze da se vozi... :o Sinoc sam prisustvao, odredjenim scenama, hahahah, uh, to je svarno nevidjeno kako taj motor moze da ide po krivinima I meni jako lijepo izgleda! svaki motor moze ici kako hoces ako je majstor na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 4, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nisam fann golaca ali ovo je... stvaarno zajebana makina... Puno krivina ti zelim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan po mom ukusu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Jul 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Strava motor! Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, svaka cast na izboru, bela mu stoji bas bas, stvarno super izgleda, u zdravlju da se navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan znači zajebo si kolegu, cccc... ;D ;D ;D ;D ;D motor je lutka, neka te služu i zdravlju i veselju i da platiš piće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo! U zdravlju da se družite. Ako nije tajna, koliko si platio to zadovoljstvo? najzli 7180 + registracija skoro 7500 razloga za ogroman osmeh na mom licu koji se vidi i kroz zatamljen vizir na kacigi ;D Za te pare si mogao i nov da kupis ;D ;D ;D ;D E neka si ga kupio pa da mi vise ne kukas kako ti se vozi MT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je PRELEP! Cestitke druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kupicu ga i ja kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! kakav bike, jedan od mojih omiljenih !!! Bravo ! da se slatko navozas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da ga u zdravlju vozis. A te slike sad sto imas sacuvaj, jer je tu najcistiji sto ce ikad biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam 900km i zvao u petak spaleta da zakazem prvi servis e pa oni su na godisnjem i vracaju se tek za 15 dana! a ja ako hocu garanciju moram motor da parkiram u garazu i cekam pola meseca u sred sezone :'( da bi onda dao 100 i vise eur za 3 litre ulja i potpis :-\ znaci puknes 7500 i sad ga gledas i divis mu se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam 900km i zvao u petak spaleta da zakazem prvi servis e pa oni su na godisnjem i vracaju se tek za 15 dana! a ja ako hocu garanciju moram motor da parkiram u garazu i cekam pola meseca u sred sezone :'( da bi onda dao 100 i vise eur za 3 litre ulja i potpis :-\ znaci puknes 7500 i sad ga gledas i divis mu se ;D Welcome to the club. Hoces da ti ja pricam kako je kad pljunes 15 hiljada u Februaru, pa kazu bice za dve nedelje, pa posle tog za jos nedelju, pa jos 3, pa jos dve i tako dok ga ne dobijes sredinom Juna (tek nakon slanja zalbe faksom u centralu u Japan). A pre pola sata se vratih iz servisa, uzeo sam pneumatsku sirenu pa mi samo treba provuci 2 nova kabla od akumulatora do releja. Kad sam rekao sta mi treba lik me je tako skinuo s kurca i takvim tonom kao da sam mu svu familiju ispsovao, sa recima "Ne moze to tako. Jel to originalna Yamahina oprema? Nije. Mi radimo samo sa originalnom, necu ja sa tim da se zajebavam.". Mogao je fino (i na finiji nacin) da kaze "Izvini ali ne mozemo ti to uraditi, radimo samo sa originalnom opremom" i ne bi bilo problema. E necemo tako kolege (sto bi reko Savo iz Kikinde ;D ). Evo sad bas trazim kontakt telefon Yamahe u Budimpesti jer mi se blizi servis na 12.000 km, i idem tamo. Apsolutno ne zelim vise da ih vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan skakavac, ne svidja mi se, hehehehehhehehehehehehe salim se , svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam 900km i zvao u petak spaleta da zakazem prvi servis e pa oni su na godisnjem i vracaju se tek za 15 dana! sto se tice spaleta i njegovih tripova, jedno je sigurno, nece videti ijedan moj dinar u zivotu negde oko 20. proslog meseca sam ga zvao i odhebao me na keca u fazonu nemam vremena do 1. , godisnji odmor...spustivsi mi slusalicu i pre nego sam zavrsio recenicu. cekao sam 10 dana da bih onda saznao kako je on na odmoru do 15. tu smo zavrsili saradnju i prego sto smo poceli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...