Jump to content

Moto Zajednica

NOVO - STARO okupljanje bajkera

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Ovih dana dosta vas mi se obratilo na privatni E mail unuce@verat.net kao i ovde u nekim porukama sa izrazenom zeljom da napravimo-organizujemo jedno okupljanje  svih onih "starih" bajkera iz perioda sa pocetka  desavanja skupova 1994 pa na ovamo kako bi se podsetili onih dana  i ujedno ponovo okupili Icon%20pidu.gif na jednom mestu posto upravo ti "stari" bajkeri  skoro da i ne posecuju danasnje skupove neke zbog losih organizacija a neke zbog pojave razuzdanih klinaca moto_fusee.gif

Zamolili su me da postavim temu kako bi se izjasnili kada i gde bi bi bilo dobro okupiti stare snage. guidon.gif3734859473df8d0a5214wm9.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 430 postova

U koju ja kategoriju spadam  i gde ja da idem  kad sam od onih malobrojnih od pre 94,od 76- a volim sve sto vole mladi.Do 94 su skupovi, mada se skoro i nesecam to je bilo pre vatre,bili isti kao i sada samo nije bilo pucaca i palenja guma jer su ljudi voleli i cuvali svoje ljubimce.Ko se seca relija sutjeske,grobnika  i osjeka u maju,mada mi promakne ispred ociju poneki poznanik iz tog vremena.Gde cemo mi ako se tako razdvojimo

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

U koju ja kategoriju spadam  i gde ja da idem  kad sam od onih malobrojnih od pre 94,od 76- a volim sve sto vole mladi.Do 94 su skupovi, mada se skoro i nesecam to je bilo pre vatre,bili isti kao i sada samo nije bilo pucaca i palenja guma jer su ljudi voleli i cuvali svoje ljubimce.Ko se seca relija sutjeske,grobnika  i osjeka u maju,mada mi promakne ispred ociju poneki poznanik iz tog vremena.Gde cemo mi ako se tako razdvojimo

Pa dođ u Bijeljinu 01.,02. i o3. avgust "MOTO FEST" 19. DANI GRMLJAVINE. ;)

Sve to što pominješ,sva ekipa će biti na okupu. :D

• U prolazu, 21 postova

Ma ne razdvajamo se vec samo da se podsetimo starih dana kako tih skupova tako Grobnika i ostalih(oni koji su bili tamo) to ti je kao proslava mature  :)

gx5G9g30.jpggx5XTz4r.jpggx5GcPxS.jpg

...da li se secate ovih ludih momaka  iz Opatije-Grobnika?

• U prolazu, 21 postova

Nie,valjda i Kalauz na onoj slićici sa vama ?  :D

s desna na levo Asterix 116.gif Kalauz ,Ja,iznad mene Ljuba zemunac,jedan momak iz Splita i Sale  metalac iz Plane  jbg bili smo mladi116.gif samo ostadoh ja sa kosijanom ovi postadose dede mozda zbog toga sto sam ja unuche116.gifslika sa ulica  Opatije kad su nam motore oduzeli do nedelje uvece posle trka i tako pesaka po ulicama Preluka,Opatije, Rijeke

mozda bas takvo ponasanje nase policije treba i da bude kod nas na skupovima kako bi pijani motoristi isli pesaka po skupu a ne da plase narod kao mi tada u Opatiji116.gif

• U prolazu, 44 postova

SAMO KAZI KAD I GDE JA SAM ZA , PRETPOSTAVLJAM I DARKO, A IZ PRICE LJUDI KOJE VRLO RETKO SRECEM PO SKUPOVIMA (STARA GARDA) SVI SU ZA DRUZENJE KAO NEKAD.

NE MOGU DA KAZEM DA NASA EKIPA (JA, DARKO I SULC) NISMO RAZMISLJALI O ISTOJ IDEJI, TO TRAJE VEC PAR GODINA ALI NIKAKO DA TO REALIZUJEMO. ZAMISLJALI SMO DA ODRADIMO NA BELJANICI KOD DOMA , NA POZIVNICU ZNACI SAMO ODABRANI, CIP VARIJANTA DOBRA KLOPA, PICE I NARAVNO NEKI BEND PO NASOJ MERI (OLD SPICE, REBEL, GAMBLERS...).

TOLIKO ZA SAD ISKRENO SE NADAM DA CE OVAKO NESTO I DA SE REALIZUJE, I NARAVNO BICU PRISUTAN.

POZDRAV

• U prolazu, 2 postova

moze da bude recimo 13. septembra u Velikoj Plani posto je vec sve organizovano a i humanitarnog je karaktera... pa da mu ovim dodamo jos jednu dimenziju :) al to mora UNUCE da odluci... :)

• U prolazu, 21 postova

SAMO KAZI KAD I GDE JA SAM ZA , PRETPOSTAVLJAM I DARKO, A IZ PRICE LJUDI KOJE VRLO RETKO SRECEM PO SKUPOVIMA (STARA GARDA) SVI SU ZA DRUZENJE KAO NEKAD.

NE MOGU DA KAZEM DA NASA EKIPA (JA, DARKO I SULC) NISMO RAZMISLJALI O ISTOJ IDEJI, TO TRAJE VEC PAR GODINA ALI NIKAKO DA TO REALIZUJEMO. ZAMISLJALI SMO DA ODRADIMO NA BELJANICI KOD DOMA , NA POZIVNICU ZNACI SAMO ODABRANI, CIP VARIJANTA DOBRA KLOPA, PICE I NARAVNO NEKI BEND PO NASOJ MERI (OLD SPICE, REBEL, GAMBLERS...).

TOLIKO ZA SAD ISKRENO SE NADAM DA CE OVAKO NESTO I DA SE REALIZUJE, I NARAVNO BICU PRISUTAN.

POZDRAV

moze dogovoricemo se a najbolje bi bilo sledece godine da ne upadnemo u termin nekok od jacih skupova

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja