UNUCE 19 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana dosta vas mi se obratilo na privatni E mail unuce@verat.net kao i ovde u nekim porukama sa izrazenom zeljom da napravimo-organizujemo jedno okupljanje svih onih "starih" bajkera iz perioda sa pocetka desavanja skupova 1994 pa na ovamo kako bi se podsetili onih dana i ujedno ponovo okupili na jednom mestu posto upravo ti "stari" bajkeri skoro da i ne posecuju danasnje skupove neke zbog losih organizacija a neke zbog pojave razuzdanih klinaca Zamolili su me da postavim temu kako bi se izjasnili kada i gde bi bi bilo dobro okupiti stare snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U koju ja kategoriju spadam i gde ja da idem kad sam od onih malobrojnih od pre 94,od 76- a volim sve sto vole mladi.Do 94 su skupovi, mada se skoro i nesecam to je bilo pre vatre,bili isti kao i sada samo nije bilo pucaca i palenja guma jer su ljudi voleli i cuvali svoje ljubimce.Ko se seca relija sutjeske,grobnika i osjeka u maju,mada mi promakne ispred ociju poneki poznanik iz tog vremena.Gde cemo mi ako se tako razdvojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U koju ja kategoriju spadam i gde ja da idem kad sam od onih malobrojnih od pre 94,od 76- a volim sve sto vole mladi.Do 94 su skupovi, mada se skoro i nesecam to je bilo pre vatre,bili isti kao i sada samo nije bilo pucaca i palenja guma jer su ljudi voleli i cuvali svoje ljubimce.Ko se seca relija sutjeske,grobnika i osjeka u maju,mada mi promakne ispred ociju poneki poznanik iz tog vremena.Gde cemo mi ako se tako razdvojimo Pa dođ u Bijeljinu 01.,02. i o3. avgust "MOTO FEST" 19. DANI GRMLJAVINE. Sve to što pominješ,sva ekipa će biti na okupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan U koju ja kategoriju spadam i gde ja da idem kad sam od onih malobrojnih od pre 94,od 76- a volim sve sto vole mladi.Do 94 su skupovi, mada se skoro i nesecam to je bilo pre vatre,bili isti kao i sada samo nije bilo pucaca i palenja guma jer su ljudi voleli i cuvali svoje ljubimce.Ko se seca relija sutjeske,grobnika i osjeka u maju,mada mi promakne ispred ociju poneki poznanik iz tog vremena.Gde cemo mi ako se tako razdvojimo Ma ne razdvajamo se vec samo da se podsetimo starih dana kako tih skupova tako Grobnika i ostalih(oni koji su bili tamo) to ti je kao proslava mature ...da li se secate ovih ludih momaka iz Opatije-Grobnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nie,valjda i Kalauz na onoj slićici sa vama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Nie,valjda i Kalauz na onoj slićici sa vama ? s desna na levo Asterix Kalauz ,Ja,iznad mene Ljuba zemunac,jedan momak iz Splita i Sale metalac iz Plane jbg bili smo mladi samo ostadoh ja sa kosijanom ovi postadose dede mozda zbog toga sto sam ja unucheslika sa ulica Opatije kad su nam motore oduzeli do nedelje uvece posle trka i tako pesaka po ulicama Preluka,Opatije, Rijeke mozda bas takvo ponasanje nase policije treba i da bude kod nas na skupovima kako bi pijani motoristi isli pesaka po skupu a ne da plase narod kao mi tada u Opatiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxer 18 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan SAMO KAZI KAD I GDE JA SAM ZA , PRETPOSTAVLJAM I DARKO, A IZ PRICE LJUDI KOJE VRLO RETKO SRECEM PO SKUPOVIMA (STARA GARDA) SVI SU ZA DRUZENJE KAO NEKAD. NE MOGU DA KAZEM DA NASA EKIPA (JA, DARKO I SULC) NISMO RAZMISLJALI O ISTOJ IDEJI, TO TRAJE VEC PAR GODINA ALI NIKAKO DA TO REALIZUJEMO. ZAMISLJALI SMO DA ODRADIMO NA BELJANICI KOD DOMA , NA POZIVNICU ZNACI SAMO ODABRANI, CIP VARIJANTA DOBRA KLOPA, PICE I NARAVNO NEKI BEND PO NASOJ MERI (OLD SPICE, REBEL, GAMBLERS...). TOLIKO ZA SAD ISKRENO SE NADAM DA CE OVAKO NESTO I DA SE REALIZUJE, I NARAVNO BICU PRISUTAN. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan moze da bude recimo 13. septembra u Velikoj Plani posto je vec sve organizovano a i humanitarnog je karaktera... pa da mu ovim dodamo jos jednu dimenziju al to mora UNUCE da odluci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan SAMO KAZI KAD I GDE JA SAM ZA , PRETPOSTAVLJAM I DARKO, A IZ PRICE LJUDI KOJE VRLO RETKO SRECEM PO SKUPOVIMA (STARA GARDA) SVI SU ZA DRUZENJE KAO NEKAD. NE MOGU DA KAZEM DA NASA EKIPA (JA, DARKO I SULC) NISMO RAZMISLJALI O ISTOJ IDEJI, TO TRAJE VEC PAR GODINA ALI NIKAKO DA TO REALIZUJEMO. ZAMISLJALI SMO DA ODRADIMO NA BELJANICI KOD DOMA , NA POZIVNICU ZNACI SAMO ODABRANI, CIP VARIJANTA DOBRA KLOPA, PICE I NARAVNO NEKI BEND PO NASOJ MERI (OLD SPICE, REBEL, GAMBLERS...). TOLIKO ZA SAD ISKRENO SE NADAM DA CE OVAKO NESTO I DA SE REALIZUJE, I NARAVNO BICU PRISUTAN. POZDRAV moze dogovoricemo se a najbolje bi bilo sledece godine da ne upadnemo u termin nekok od jacih skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...