kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih voleo taj tip motora, ovaj bi bio moj izbor. Zaista je lep. Samo strpljivo, prodace se sigurno. Srecno! Lici spreda na Africu. Izvinite za off, al morao sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moze zamena za auto!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih malo tazjih slicica! p.s. Kupljene su nove gume "pirelli diablo strada" i cekaju prolece ako se ne proda motor da se montiraju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Naravno nove gume idu uz motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Jel te int.zamena za zzr 600,isto fabricko stanje,razlog sto ga prodajem sto mi je slabasan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jel te int.zamena za zzr 600,isto fabricko stanje,razlog sto ga prodajem sto mi je slabasan ;D Posalji mi slike na mail ako nije problem! PoZz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para samo nove gume ako hoces da ih prodajes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Necu brate, tek sam ih kupio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti Mail i slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ok! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh slicica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 20, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam video ovako ocuvan primerak 1100tke.Uzivo je verujem,jos lepsi. Izvanjavam se za off,srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na komplimentima. I charuga je imao takodje fabriku Suzanu, znaci ima nas jos ljubitelja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 20, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je sada ta Suzana kod jednog mog drugara u Mladenovcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo je sada ta Suzana kod jednog mog drugara u Mladenovcu. Nejavlja se nadam se da je zadovoljan....posalji mi njegov telefon....menjao sam aparat a njegov broj mi je ostao u memoriji starog... Uh GARABINE sta mi radis sa ovim slikama.....ako prodam ovu 600-cu dolazim kod tebe na pregovore....i dan danas posle toliko godina 1100 mi deluje respektabilno i sve vise zalim sto sam ga prodao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo je sada ta Suzana kod jednog mog drugara u Mladenovcu. Nejavlja se nadam se da je zadovoljan....posalji mi njegov telefon....menjao sam aparat a njegov broj mi je ostao u memoriji starog... Uh GARABINE sta mi radis sa ovim slikama.....ako prodam ovu 600-cu dolazim kod tebe na pregovore....i dan danas posle toliko godina 1100 mi deluje respektabilno i sve vise zalim sto sam ga prodao.... Brate moj, ako mi verujes imam neke kombinacije za zamene i sve sto ih je vise ja se razmisljam da li uopste da ga dajem ili da ga ostavim! Majke mi zao mi. Sto me nece neki loto strefiti pa da ga ostavim zauvek! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je sada ta Suzana kod jednog mog drugara u Mladenovcu. Nejavlja se nadam se da je zadovoljan....posalji mi njegov telefon....menjao sam aparat a njegov broj mi je ostao u memoriji starog... Uh GARABINE sta mi radis sa ovim slikama.....ako prodam ovu 600-cu dolazim kod tebe na pregovore....i dan danas posle toliko godina 1100 mi deluje respektabilno i sve vise zalim sto sam ga prodao.... NIsam ga ni ja video skoro 2 meseca. Dolazio kod mene, kupio neke pantalone i pricali smo da ga tokom zime malo picnemo, da izvarimo ono dole sto je puklo i da se zameni ulje i filteri za sezonu i na tome je ostalo, od tada ga nisam video. Jbg, hladno vreme, ne vozi se covek. A evo ti i njegov broj: 0646150673 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi josh malo pa nestalo! Naravno, ovo su stare gume. Suza ide sa novim gumama ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi josh malo pa nestalo! Naravno, ovo su stare gume. Suza ide sa novim gumama ;D Kakva ti to tablica?Neka nova moda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nije nova, nego stara moda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi josh malo pa nestalo! Naravno, ovo su stare gume. Suza ide sa novim gumama ;D Kakva ti to tablica?Neka nova moda? Ma to ti je od tockarenja pa zaboravio da ispravim! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan A kakav ti je ovo auspuh.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan A kakav ti je ovo auspuh.... Pazi kad ovako i ne izgleda loshe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...