N.F.S. 22083 Napisano Maj 7, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Namuci me kockasta guma napred, 2018 je dot ali je izgleda prepumpavana bila u kombinaciji sa losom amortizacijom... Da ne duzim, gume cu biti u mogucnosti da pazarim narednog meseca (neka novac koji drzava daje bude utrosen na pravi nacin ) , nedelju dana vec cekam touring force i odustadoh danas! Kao da je na poklon dobijam... Elem, primio bih na poklon ukoliko vam ne treba ili bih skromno platio gumu kojom bi se po gradu vozao narednih mesec, mesec ipo dana... Dot mi nije bitan, pazicu, geometrija jeste... U dimenziji 120/70-17 Hvala Probah da uslikam muku napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da imam negde od prošlog motora u toj dimenziji. Stanje i geometrija ne bi trebalo da bude loše ali da ne obećavam. Mogu javiti do sutra uveče. Tvoja narwvno samo poštarina kada pogledaš slike ako ti odgovara Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22083 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javio se i @zlig0r sa totalno upotrebljivom gumom! (cak je i model koji volim) Hvala drugari od srca, trudicu se da uzvratim @Markone88, takodje poslao slike guma ... @00vladan, Hvala druze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22083 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno imamo kolega kojima ce znaciti na neko vreme gume koje nam ne trebaju, danas cu probrljati sta ja od guma imam a da se mogu voziti! Gume koje dadoh na poklon za skuter cu otici danas da pokupim posto je taj skuter prodat... Stavicu u ovu temu kao poklon naravno. Stavite slike, neka probere kome sta treba! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22083 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo da jasniji budem, meni @zlig0r salje gumu Eventualne druge ponudjene neka idu kome su potrebne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22083 Napisano Maj 8, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Doterao gume, matore ali mekane i upotrebljive. Sara duboka, lepo i ravnomerno trosene. Nisu krpljene... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene...prednja michelin ide NFSu, ostala i zadnja koju bih da poklonim nekom ako treba...i dalje je na motoru, skidam obe u ponedeljak/utorak kad stignem... 180/55 17, sutra cu da vidim koji je tacno model...nije kockasta, lepa sara, nije ispucala, ali je matooooora (2010)...generalno, najsrecniji bih bio da je zbog toga niko ne namontira, i da nekom treba za neki projekat koji ne ukljucuje voznju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...