MareKG 2 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega želim da pozdravim sve kolege sa foruma, zovem se Marko, imam 25 godina i iz Kragujevca sam, nov sam na forumu pa se nadam da ću ovde moći najbolje da se posavetujem oko održavanja i kupovine motora. Trenutno vozim Yamahu Aerox, pre toga vozio razne 125-ice.. Uskoro planiram kupovinu jednog većeg motora pa se nadam da ću pomoć u vidu saveta dobiti ovde. I jedno pitanje ako može pomoć, želim da pitam sve vas oko kupovine, tačnije konkretno u vezi jednog motora sa oglasa, pa ako neko može da mi pomogne gde da postavim pitanje oko toga? ne snalazim se baš najbolje na forumu.. Još jednom pozdrav za sve! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Maj 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao, i dobrodošao u svet motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta planiras da uzimas od motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareKG 2 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam i bolje vas našao drugari Planiram da kupim Yamahu XTX660, bukvalno sam zaljubljen u taj motor otkad znam za sebe, po meni najlepši supermoto ikada. Razne priče slušam od drugova koji mi kažu da za isti ili sličan novac mogu da kupim KTM ili Husqvarnu koji su malo jači, iskreno me ne zanima razlika u 10-20 konja, koliko me je kupio izgled i zvuk i jednostavno lepota te Yamahice Sviđa mi se jedna sa naših oglasa(možda i najbolja trenutno koliko mogu preko slika da zaključim) pa bi voleo da čujem i vaše mišljenje, ipak ste dostaaa iskusniji, možda je nekome i poznat motor što bi bilo super da kaže nešto više, naravno ako smem da postavim link oglasa ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 813 Napisano Maj 7, 2020 Zainteresovan, 656 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam XTR, 55000km bez kvarova i potom prodao. Prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareKG 2 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, poznato mi je da su jako izdržljivi motori, čak kruže priče da mogu preći i preko 100.000 km, što mi je fascinantno, ukoliko je ta priča istinita naravno. Da li može neko mišljenje o konkretno ovom modelu: Yamaha XT660X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XT660X, 2007. godište, Supermoto, vozilo prešlo 34354 km, Subotica. Cena 4.000 € -... Motor mi se previše sviđa i sva ova oprema na njemu takođe, nisam kontaktirao vlasnika još uvek jer sam još uvek u fazi skupljanja dovoljne sume novca oko troškova svega ostalog ako odem da ga pogledam, svačije mišljenje bi mi dobrodošlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...