Disko Nindža 10893 Napisano Maj 5, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove nekorištene letnje rukavice Austrijske marke "Racer" , model: Soul, XXL veličina, mada mislim da su realno negde između XL i XXL, jer stare su mi XXL Probiker iz Louisa, i kad ove Racer navučem malo su mi kratki prsti, Materijal je koža i tekstil, sa karbon protektorom. Cena: 3000 din FIKSNO, toliko su mene izašle. U radnji su 40eura, evo link SOUL RACER.AT Kurzer bequemer und sportlicher Handschuh aus Rindsleder/Neopren... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4994 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan eh sto nije XXXL odma da uzmem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Maj 5, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan E mi rukati najebasmo, nemož nigde nać rukavice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4994 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Biker-Boy said: E mi rukati najebasmo, nemož nigde nać rukavice bukvalno! ja imam samo jedne letnje, i u prelaznim periodima se uvek smrznem. XXXL velicina, a opet su mi malko male Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Maj 5, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja nebih mogao tako da vozim, nema goreg nego kad su ti rukavice tesne, to bas ubija uživanje u vožnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mere neka mera da vidim pashe li mi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Maj 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Izmeriću danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Maj 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pih, na zalost velike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Maj 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su mere rukavice, ne moje ruke, da se zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8883 Napisano Maj 6, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Red bi bio da se ponovim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Maj 9, 2020 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi mrletu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...