Disko Nindža 10533 Napisano Maj 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u zadnje vreme zapostavio moto susrete, odem na 2-3 godišnje plafon, ali Topola mi je blizu 15km, uvek je super i grehota je ne otići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17147 Napisano Maj 29, 2020 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Biker-Boy said: I ja sam u zadnje vreme zapostavio moto susrete, odem na 2-3 godišnje plafon, ali Topola mi je blizu 15km, uvek je super i grehota je ne otići. Nesto kao meni Provala u Vajskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5425 Napisano Maj 29, 2020 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, munjasever je napisao: Ako budes imao mogucnosti i volje dodji, neces pozaliti... Ima i ovde neke vode, nije dunav ali... Bolje od Dunava, baš mi se svidelo jezero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram doći u Bačku Topolu na moto susret... @Biker-Boy red bi bio da se upoznamo i uzivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo, da okacimo svi neka bjbikers obelezja da se lakse raspoznamo vidimo se 20.juna u BT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10533 Napisano Maj 31, 2020 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller pa stvarno bi već mogli, po motorima se najlakše raspoznati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, ThePainkiller je napisao: Ja planiram doći u Bačku Topolu na moto susret... @Biker-Boy red bi bio da se upoznamo i uzivo... E i nas dovica da se vidimo konacno opet na skupu , u Topoli sam od petka vec naravno Ko me prepozna nek vice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Jun 1, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja nemam nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan E i nas dovica da se vidimo konacno opet na skupu , u Topoli sam od petka vec naravno Ko me prepozna nek vice Ja te prepoznam, nema da brineš Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dominator96 je napisao: E i nas dovica da se vidimo konacno opet na skupu , u Topoli sam od petka vec naravno Ko me prepozna nek vice Ko je tebe poznavao, ni pakao mu neće teško pasti... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Mr.Piplfoks said: Ja te prepoznam, nema da brineš Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Mislim da ce se ici organizovano iz Su kao prosle godine. Kod Nis pumpe na buvljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce se ici organizovano iz Su kao prosle godine. Kod Nis pumpe na buvljakuProšle godine... Ne sećam se kada sam otišao ali mislim da je bilo pre nego ta ekipa. Jel to organizuju Robika i Ričika...?Svakako ne zna cela Subotica za to a ja kad odem negde, odem da vidim prijatelje iz svih krajeva i popričam sa njima. Uglavnom gde god da sam otišao, otišao sam pre nego iko iz SU a vratio se posle pa mi to baš i ne odgovara. Ali nije da nije bilo izuzetaka pa ako se pojavim na pumpi, pojavim se. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Mr.Piplfoks said: Prošle godine... Ne sećam se kada sam otišao ali mislim da je bilo pre nego ta ekipa. Jel to organizuju Robika i Ričika...? Svakako ne zna cela Subotica za to a ja kad odem negde, odem da vidim prijatelje iz svih krajeva i popričam sa njima. Uglavnom gde god da sam otišao, otišao sam pre nego iko iz SU a vratio se posle pa mi to baš i ne odgovara. Ali nije da nije bilo izuzetaka pa ako se pojavim na pumpi, pojavim se. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ne znam, mislim da ne, nego spontano se okupili. Meni je faćol javio u zadnji momenat, a i medju zadnjima sam stigao, mozda i ja odem ranije ove god. Da se i okupam dok je sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, mislim da ne, nego spontano se okupili. Meni je faćol javio u zadnji momenat, a i medju zadnjima sam stigao, mozda i ja odem ranije ove god. Da se i okupam dok je sunce On se druži sa Ričikom, to već znaš. U ovom slučaju, i bolje da je u zadnjem momentu jer sa nekima se odavde dogovarati - 7 krugova pakla. Za moj pojam, spontani je samo pobačaj a sve drugo se priprema neko vreme... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Mr.Piplfoks said: On se druži sa Ričikom, to već znaš. U ovom slučaju, i bolje da je u zadnjem momentu jer sa nekima se odavde dogovarati - 7 krugova pakla. Za moj pojam, spontani je samo pobačaj a sve drugo se priprema neko vreme... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Naravno, Riciku i Robiku znam od kad znam za sebe. Kod facola nosim auto na servise a sad i motor kad nesto ne znam sam srediti. Mozda se mi i vidjamo po gradu a da ne znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, Riciku i Robiku znam od kad znam za sebe. Kod facola nosim auto na servise a sad i motor kad nesto ne znam sam srediti. Mozda se mi i vidjamo po gradu a da ne znamo Ja sam malko stariji, dovoljno da se Ričike sećam kad je vozio bmx pa ih onda dugo nisam viđao pa se kao znamo 5-6 godina... Duga priča.Možda smo se sretali ali lično... Motora je 15 kod mene, malo me je teško pohvatati. A prošle godine sam posle susreta u BT jako slabo vozio. Pao sa motora, motor ni 1 nove ogrebotine (ne znam kako) ali ja se oporavljao mesec dana a posle obaveze, nikako vremena imao nisam i sve je bilo od tačke A do tačke B i to tu po gradu. A prodao ga u januaru i sad sređujem ovaj što treba da jašem u roku od nedelju, ili dve, dana.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Mr.Piplfoks said: Ja sam malko stariji, dovoljno da se Ričike sećam kad je vozio bmx pa ih onda dugo nisam viđao pa se kao znamo 5-6 godina... Duga priča. Možda smo se sretali ali lično... Motora je 15 kod mene, malo me je teško pohvatati. A prošle godine sam posle susreta u BT jako slabo vozio. Pao sa motora, motor ni 1 nove ogrebotine (ne znam kako) ali ja se oporavljao mesec dana a posle obaveze, nikako vremena imao nisam i sve je bilo od tačke A do tačke B i to tu po gradu. A prodao ga u januaru i sad sređujem ovaj što treba da jašem u roku od nedelju, ili dve, dana. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Vidim ti na profilu dugacak spisak, al aj da ne offujemo, kad vidis sredjenu trandzu u gradu vici, vake nema, a i vidimo se u BT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 2, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deda Bugi 1 Napisano Jun 7, 2020 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki vl800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari još par dana do druženja na Srebrnom Jezeru! Dobrodošli kod Stiških Orlova,biće dobro kao što je uvek i bilo! Muzika: ATOMSKO SKLONIŠTE;SUPERMENSI;STARLIGHT;DJ. KDY D JANE;DJ.VLADA. Besplatna klopa:petak riblja čorba,subota gulaš od divljači i BIK NA RAŽNJU. Besplatan obilazak Ramske tvrđave. Promenio Jun 7, 2020 član Deda Bugi dodatak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo dosao iz Kucure kod Mc pegasus, Jedva docekao da pocnu desavanja A za Orlove sam cuo da bude odlican skup i da je okolina full Tako da sam sl vikend tamo... A generalno koliko vidim gomila klubova je objavila datume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17185 Napisano Jun 7, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio sinoć na mini skupu, drugar otvorio klub (Moto Caffe) u Glogoljskom ritu. Super mesto i lokal, super svirka, mnooogo motora... obavezno svratite, vidimo se tamo. Zelena sekta... https://www.facebook.com/moto.caffe.3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Mirkic je napisao: Evo upravo dosao iz Kucure kod Mc pegasus, Jedva docekao da pocnu desavanja A za Orlove sam cuo da bude odlican skup i da je okolina full Tako da sam sl vikend tamo... A generalno koliko vidim gomila klubova je objavila datume... Blud nemoral i nasi mali kriterijumi bice kobni za predstojeca desavanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Dominator96 Samo rok i debele zene rock'fatty 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 9, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2020. at 10:45, ThePainkiller je napisao: Ko je tebe poznavao, ni pakao mu neće teško pasti... A štooo ? Baš fin kulturan mladić, uvek se lepo javi i pozdravi, čak zna i kafanu u kojoj sedim, pa kad prolazi pored baci pogled i pozdravi ako sam tu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, drumskalisica je napisao: A štooo ? Baš fin kulturan mladić, uvek se lepo javi i pozdravi, čak zna i kafanu u kojoj sedim, pa kad prolazi pored baci pogled i pozdravi ako sam tu . Čika Lijo, pa Vi onda očigledno niste bili dovoljno dugo u toj kafani sa njim... Šalimo se mi malo... Dušan i ja smo dugogodišnji drugari, još od kada smo apence đirali po moto skupovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...