Jump to content

Moto Zajednica

KOJA KACIGA?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Evo ljudi,stizhe motor verovatno vecheras ili sutra... Pa poshto sam svoju kacigu prodao davno,jbg frka bila neka... Red je da se uzme nova... Uzecu supermoto pa razmisljam mozda o nekoj kao cross kacigi al gledam shta ako ga prodam ikada i uzmem neshto drugo... skrnavo r vozit s tom kacigom  :) trenutno mislim k seriu od agv a... Jel ima neko neki bolji predlog znachi nekih 15 ak iljada? Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala brate,ako me vidish vecheras na naselju,vikni slobodno,stacu  :D ma kvinki ovaj supermoto 200... razmislio sam jakoo dobro... bojim se na 500 ku posle 125,treba tu josh kilometrazhe... Ovo mi lepo chupa,okretljivo je jakoo... za grad,nishta bolje... Zar u promotosportu nisu stvari za karting? pozdraV!

• Svrati ponekad, 234 postova

druze kod blulofta iliti univera albe na futoskom imas promoto ,za ktm i alpinestar imaju i kacige i protektore sve za kros!

i ja mozda budem uzeo taj strava je motor ocu da predjem na super moto il kross uzivaj,i moglibi nekad u voznju? ;):D ;D

Aha... da jbt,kod Viktora... Istripovao sam se... ja sam mislio na onaj na limanu shto prodaju za kartinge delove... ma za te pare je xtra,najbolji odnos ulozheno-dobijeno... Mozhemo brate moj u voznju i josh vecheras... Samo chekaj jedno sat i po da se vratim u formu  :D :D :D

• Svrati ponekad, 234 postova

e moj gio da me matori uvati zgazio bi me  i ovako mi je zaplenio  motor, sisa!

samo zato sto je video da ka dizem na zadnjaka(budala),danas mi  je dao kljuc al pazi sta je rekao:nemoj da si presao vise od 30 km;

nisam se vozao ni pola sata valjda ce sutra dati malo vise! ;D

aj polako nemoj odma da ga forsiras,malo se upoznaj snjim motori su ti ko zene prvo nezno polako ,aonda cepanje!uzdravlje :D :D ;)

meni moj ne mozhe da pravi probleme jer je bio bajker u mladosti  ;D rezervoar je pun,navozao sam se dosta za vecheras  ;D bio stravichan udes tu kod doma zdravlja,skenjao sam se jbt kad sam proshao :///

Pogledacu ponudu,hvala na predlogu  ;) za sada suomy defender i agv k serija... Suomy svi kazhu da je 5x bolja... al sam ja majmun i uzecu k seriju samo zbog rossi replica  :D

• Zainteresovan, 564 postova

Imam AGV K seriju...onu sa nilskim konjem, zmijom i  ostalim zivotinjama, mogu reci da je sasvim korektna kaciga..pitaj ako te zanimaju detalji...

@Scarface to mi je bash prelepa kaciga,hvala..

@Boban g jel mi verujesh da ne znam  :D pre je centar s bio u petrovaradinu al toga vishe nema... Ima mozda u yamahi kod rodica neshto.. Ima tamo preko puta keewayove radnje isto neka nova radnja imaju kacige i motore..

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Ako vec gledas te malo jeftinije kacige, ja bih ti preporucio IXS kacige...ja sam moju , neku kao nabudzenu sa crnim vizirom platio malo manje od 200 eureja...a i imas one jeftinije oko 130 u svim bojama! i kvalitetne su!

poZZZ

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja