gio 140 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi,stizhe motor verovatno vecheras ili sutra... Pa poshto sam svoju kacigu prodao davno,jbg frka bila neka... Red je da se uzme nova... Uzecu supermoto pa razmisljam mozda o nekoj kao cross kacigi al gledam shta ako ga prodam ikada i uzmem neshto drugo... skrnavo r vozit s tom kacigom trenutno mislim k seriu od agv a... Jel ima neko neki bolji predlog znachi nekih 15 ak iljada? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan gio cestitam na motoru! koji ako se sme znati? sto neodes do promoto shopa tamo ima dobrih kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate,ako me vidish vecheras na naselju,vikni slobodno,stacu ma kvinki ovaj supermoto 200... razmislio sam jakoo dobro... bojim se na 500 ku posle 125,treba tu josh kilometrazhe... Ovo mi lepo chupa,okretljivo je jakoo... za grad,nishta bolje... Zar u promotosportu nisu stvari za karting? pozdraV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan druze kod blulofta iliti univera albe na futoskom imas promoto ,za ktm i alpinestar imaju i kacige i protektore sve za kros! i ja mozda budem uzeo taj strava je motor ocu da predjem na super moto il kross uzivaj,i moglibi nekad u voznju? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Aha... da jbt,kod Viktora... Istripovao sam se... ja sam mislio na onaj na limanu shto prodaju za kartinge delove... ma za te pare je xtra,najbolji odnos ulozheno-dobijeno... Mozhemo brate moj u voznju i josh vecheras... Samo chekaj jedno sat i po da se vratim u formu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan e moj gio da me matori uvati zgazio bi me i ovako mi je zaplenio motor, sisa! samo zato sto je video da ka dizem na zadnjaka(budala),danas mi je dao kljuc al pazi sta je rekao:nemoj da si presao vise od 30 km; nisam se vozao ni pola sata valjda ce sutra dati malo vise! ;D aj polako nemoj odma da ga forsiras,malo se upoznaj snjim motori su ti ko zene prvo nezno polako ,aonda cepanje!uzdravlje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan meni moj ne mozhe da pravi probleme jer je bio bajker u mladosti ;D rezervoar je pun,navozao sam se dosta za vecheras ;D bio stravichan udes tu kod doma zdravlja,skenjao sam se jbt kad sam proshao :/// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan HJC,moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 3, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu ponudu,hvala na predlogu za sada suomy defender i agv k serija... Suomy svi kazhu da je 5x bolja... al sam ja majmun i uzecu k seriju samo zbog rossi replica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam AGV K seriju...onu sa nilskim konjem, zmijom i ostalim zivotinjama, mogu reci da je sasvim korektna kaciga..pitaj ako te zanimaju detalji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima od kaciga u Primotu? Negde sam video da ima samo Airoh? Gde jos prodaju kacige u NS-u sem u Markosu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Scarface to mi je bash prelepa kaciga,hvala.. @Boban g jel mi verujesh da ne znam pre je centar s bio u petrovaradinu al toga vishe nema... Ima mozda u yamahi kod rodica neshto.. Ima tamo preko puta keewayove radnje isto neka nova radnja imaju kacige i motore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec gledas te malo jeftinije kacige, ja bih ti preporucio IXS kacige...ja sam moju , neku kao nabudzenu sa crnim vizirom platio malo manje od 200 eureja...a i imas one jeftinije oko 130 u svim bojama! i kvalitetne su! poZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario IXS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam je jos na sajmu u NS-u...ali evo ti adresa, ima i kontakt http://www.motooprema.net/ poZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...