Jump to content

Moto Zajednica

odosmo Svaba i ja u Alpe...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 953 postova

Ajde pajseri napravite neku lepu fotku ali da nema BMW u njoj molim vas!!! ( a po mogucstvu i vas dvojice)  ;D ;D ;D

Sretan vam put.

:D :D :D

Koji je lik ovaj Koma...

Momci srecan put vam zelim!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

evo da se javimo. Vozimo se za sve pare. Krenuli smo u sredu oko 9 ujutru. Ja sam legao u 5...sa jedno 5 promila alkohola u krvi...tako da sam imao osecaj da mi glava u kacigu nikada nece stati, ali sam je nekako ugurao.

Taj dan smo opeglali do ZG-a, otisli sa debelim (kome cu uskoro morati da smislim novi nadimak jer se opasno priblizava anoreksiji) na rucak i nastavili ka Mariboru. Tu nas je cekao momak sa drugog foruma (renegade) sa KLV-om (kawasakijeva verzija stroma 1000) koji je sa nama isao skrooooz do negde tamo...nemam pojma dokle, ali predjosmo pola Austrije. Ruta 69 je pala za slobodu...jeben put. Spavali smo...ma u stvari pusacu kad dodjem.

Uglavnom, vreme nas je sluzilo do pre pola sata (sada je 8 uvece i mi smo se smestili u neki hotel u Garmisch-partenkirschenu) kada je pocela kisa.

Ovde sutra pocinju BMW motorrad days - skup nabedjenih motordzija koji su, ne znam cime, zasluzili da im kompanija BMW organizuje takva tri dana, da ja jedva izdrzavam da ne padnem u nesvest. Videcete slike....sto bi rekao jedan moj drug - nisam dovoljno knjiga procitao da vam ovo opisem  ;D

Danas smo imali jedan od najlepsih dana od kada ja vozim motor. Ubili smo 500km (90ak km autoput, ostalo sve prevoji i alpski putevi). Za razliku od juce, sastrugah gume do kraja.....Svaba je poceo i felne da guli  ;D

Idemo sada da zderemo. Sutra rano popodne nastavljamo ka CH i ako Bog da FRA. Ja u ponedeljak ujutru moram da sam u BG, tako da....ako dohvatimo Mont Blanc, bice to podvig kao da smo osvojili Everest, i to sa one teze strane...

Pozdrav svima

Ajde pajseri napravite neku lepu fotku ali da nema BMW u njoj molim vas!!! ( a po mogucstvu i vas dvojice)  ;D ;D ;D

Sretan vam put.

komatovicu, evo jedna samo za tebe....sa krova Austrije....

FbjTS_img1665th8.jpg

• Zainteresovan, 541 postova

Išli ste rutom koju sam ti poslao ili ...???  ;) Ako jeste ,drago mi je da sam pomogao!  ;) Do viđenja za mjesec dana!  ;D Dao sam par dana prednosti ovim Crnogorcima...  :P

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Išli ste rutom koju sam ti poslao ili ...???  ;) Ako jeste ,drago mi je da sam pomogao!  ;) Do viđenja za mjesec dana!  ;D Dao sam par dana prednosti ovim Crnogorcima...  :P

hihi ! ne sumnjam da ces ih stici !!!  ;D

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX

Spavali smo...ma u stvari pusacu

Ko je pominjao pusenje ;D<to je prednost kad ortaci idu sami

• Svrati ponekad, 438 postova

Spavali smo...ma u stvari pusacu

Ko je pominjao pusenje ;D<to je prednost kad ortaci idu sami

tebi nista ne promakne :) :)

moram priznati nije kao zensko ali dobar je Djura  ;D ;D ;D

evo kuntamo u Veroni , on sutra nazad ka BG-u a ja tour d'Italy...malo da se slikam pred nekim zidom sto sam obecao Danetu i obidjem par gradova pa nazad.

slike uskoro......

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Sretan vam put.

komatovicu, evo jedna samo za tebe....sa krova Austrije....

et5PS_img1665th8.jpg

Sta reci...

Momci, ja se vratio, Svaba je sada negde na putu iz Ankone ka Splitu (ne, GS ne zna da roni, na trajektu su). Juce sam krenuo iz Verone i nisam sišao sa motora do Beograda. Ali bukvalno nisam sišao sa motora. Doruckovao sam u hotelu, seo na motor, na pumpama sam uglavnom točio i placao sedeci na njemu (pridje momak sa aparatom, gurnes karticu i platis). Imao sam onaj camel bag ugradjen u jaknu, tako da nisam stajao ni da pijem. Uglavnom ja sam dosao iz Verone za jedva malo preko 7 sati (880km). Mislim da sam oborio sve rekorde. Olaksavajuća okolnost je sto su Slovenci (god bless them) napravli autoput, konacno, sve vreme od Trsta do izlaska iz SLO, osim 14km gde je ostao stari, ali dobar put.

Malo da se odmorim....u glavi mi i dalje zuji...pa ce biti putopis. Jebeno je bilo. USRALI smo se od voznje. Vozili smo kao ludaci, od ujutru do uvece...na Alpima smo radili po 500km u danu (ko je bio, zna da je to skoro pa nemoguce). Definitivno smo i Svaba i ja spremni za trijumf na Iron butt reliju!

A da....mission accomplished! Prvi Srbi na krovu Evrope  ;D

VGN60_img1874jo6.jpg

• Zainteresovan, 695 postova

A da....mission accomplished! Prvi Srbi na krovu Evrope  ;D

e bem vas, :P sad ja moram da završavam ono što ste vi započeli ... ccc ... toliko blizu Mont Blanca i niste se popeli ... ccc

svaka čast momci, znam kuda ste prošli ... bravo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja