Gagiii 40 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan Možda je dobro napisati kvarove koje smo imali na putu i kako je rjeseno bez detaljnog opisivanja putovanja itd. Ne moraju biti najsigurnija rjesenja samo da funkcionira Oprostite ako postoji tema , sve najbolje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 1, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Crkavanje svecice, prelivanje karburatora (gasenje motora), crkavanje CDI-ja, odvaljivanje nosaca kocione celjusti u voznji zbog lose pritegnutog stafa, ostajanje bez ulja itd. Najvise problema na putu sam imao sa tim prvim vecim motorom koji je bio dosta zapusten kad sam ga tek uzeo. Al sa svakim je bilo po neko sranjce, manje il vece. Na srecu jos nijednom u tim situacijama nisam koristio slep. Uspevao sam uvek da se dovucem do kuce, nekako. Dobro je to sto je najdalje bilo u Vrscu kad su mi potpuno pobrljavili karburatori a svecice se natopile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednom mi je pukla sajla kvačila negde u pripizdini prema Crnogorskoj granici... Srećom, sa sobom uvek u alatu imam i luster klemne, kojom sam rešio problem, nastavio putovanje i naredna tri meseca još vozio motor tako dok nisam kupio drugu sajlu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan - PROBLEM : Prvi put mi je na skuteru pukla guma , imao sam neku pumpu , rupa od eksera - Improvizacija : otkinuo od crijeva za gorivo jedno 4 cm a ono vratio kako je bilo , uzeo taj isti ekser i uguro crijevo u rupu kao sto se koristi i ovaj kit otkinuo nekako ekserom istim visak vani sto viri i nastavio Ovako nekako izgledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj krivini ulovio srafcugu. Cujem da lupa. Stanem izvadim i dok vadim ubacujem super lepak. Sva sreca nije preduboko. Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Maj 2, 2020 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od 10 milijardi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje bi zeleo da ispadnem hvalisavac. Masinac sam sa raznim titulama, metalo-strugar-brusac-glodac, varioc, bravar. I tu nema nepoznatog. Nije strah ali jeste veca priprema za gumi defekte. Dok mi za mehaniku masta nema granica toliko za pneumatike nosim sve sa sobom: kompresor, kit-set, mini pajsere, mini presu, lepkove razne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bruno 68 said: Najmanje bi zeleo da ispadnem hvalisavac. E jebiga, zakasnio si. Tu te već pretekao Travolta iz Borče Grede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 6, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Bruno 68 said: Najmanje bi zeleo da ispadnem hvalisavac. Masinac sam sa raznim titulama, metalo-strugar-brusac-glodac, varioc, bravar. I tu nema nepoznatog. Nije strah ali jeste veca priprema za gumi defekte. Dok mi za mehaniku masta nema granica toliko za pneumatike nosim sve sa sobom: kompresor, kit-set, mini pajsere, mini presu, lepkove razne. Možete li napisati nekoliko improviziranih rjesenja za bilo kakav kvar na motoru na putu ? Sta kad pukne saraf , sajla , membrana , mašina odpadne, točak odpadne , bilo šta samo da je za motocikl ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagiii 40 Napisano Maj 6, 2020 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: intruder Prijavi odgovor kao problematičan Ako izgubimo kacigu na putu a da ne placamo kazne za nenosenje iste , a nemamo dovoljno para na putu za novu , 1-2 e lubenica zavisi od velicine glave i polako 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...