king_julien 2567 Napisano Novembar 13, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na to sam i mislio, na taj tvrdi stiropor. Nego sam napravio lapsus kada sam napisao sunđer.Barem na ovoj kacigi shark mojoj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2982 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2982 Napisano Decembar 11, 2020 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi mene zajebavate ili sam samo ja glavat na forumu Novogodišnji popust 80 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Decembar 11, 2020 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti model 2xl u mat crnoj varijanti.Ja sam je novu platio 12.500Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2982 Napisano Decembar 11, 2020 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Ja imam isti model 2xl u mat crnoj varijanti. Ja sam je novu platio 12.500 Ako se aludira na cenu uvek su jednobojne kacige jeftinije, pa nije bas za poredjenje. I ja sam mogao da kupim takvu 20 evra jeftinije kada sam uzimao svoju. Trenutno su ovakve kao moje u Maxmomentu na popustu 15.900. Svakako nisam napisao da je cena fiksna, ali nemam nameru ni mnogo da je spustam. Takodje i na KP sam najpovoljniji za ovaj model sa dezenom, sto je opet neki parametar. Tako da mislim da je ponuda korektna pa ko voli nek izvoli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2982 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2982 Napisano Februar 14, 2021 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se sezona . Aktuelna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2982 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata. Kupac vise nego zadovoljan. Hvala svima na interesovanju i savetima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...