vujo032 2668 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da li neko ima da mi proda, ili još bolje pokloni externu fioku sa strujnim adapterom, za starije ATA IDE Hard diskove. Bio sam u prodavnicama, ali to sada nema da se kupi, a povremeno mi treba da prebacim neke stvari. Prodavac u Gigatronu mi reče da to neću naći u prodavnicama, već da je on naručio sa ALi-ja, i da je bilo nešto oko 5 Dolara, ali ja nemam nikoga ko bi mi to naručio. Imate li neko rešenje? Ove dve sam našao na kup/prod., ali nemaju ni kablove ni strujne adaptere: Kompjuteri | Desktop : ibm fioka za externi hard 2.5 inca ata konektor 22.04.2020 - ID 89763087 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM ispravna fioka, prodaje se bez usb kabla za 2, 5 ... Kompjuteri | Desktop : fioka za hard disk 3,5 ata netestirana 31.03.2020 - ID 82925862 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM fioka za hard disk 3, 5 ata netestirana nemam odgovarajuci ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snađeš ovde poručiću ti ja sa Alija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ovo u prodavnici PC Wizard u Pančevu. Prodaje se s napajanjem, mogu se prikačiti i ATA i SATA uređaji baš radi skroz dobro. Mogu u ponedeljak da odem da se raspitam ima li ih još. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2668 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i Nemanji i Saletu. Sale pogledaj mi to kada stigneš. Čudi me da nema kod mene u Win-winu, Usponu Emmiju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...