Beard Man 1 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gsx-r 750w Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Da li mozda neko moze da mi kaze, koje semeringe prednje vile da trazim za svoj motocikl? Ako je nekome poznat promer, radnja za kupiti, bilo sta.. U pitanju je suzuki gsx-r 750w. Kucao sam na google i pozivao par ljudi, ali i cena i dimenzije koje mi se nude za model su razlicite!? •mozda nije moranje menjati njih, vec samo promeniti/dosuti ulje u vile. •Prilikom kocenja sa srednjih brzina (60-80), potanjam dosta napred. Mekane su vile kada se iz stanja mirovanja nagnem napred samo. Zahvalan na pomoci. Ovo je tek pocetak sa mojim pitanjima i molim da mi se ne zameri. Motor je rasklopljen skroz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Eheeej i nama je drago što si nam se pridružio. Pitali smo se kada ćeš s obzirom da te znamo sa susreta... Kako žena i deca? Tašta, jel kašlje? Corona strikes, treba da se čuva u tim godinama...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozoveš Kompp radnju, treba da znaju tačno i da imaju na stanju. Jedino što može da varira je ''godište'' motocikla...jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano April 27, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od prostijih nacina... Odes na louis sajt, u meniju my bike nadjes svoj motor po modelu i godistu, i izlistaju ti sve sto imaju na stanju za isti. Tu, na jednom mestu, mozes da vidis skoro sve od potrosnih delova, kao i dimenzije semeringa, broj zuba na prednjem i zadnjem lancaniku, itd, itd,... Ovo ti pisem jer se meni desilo da se uzdam u prodavce (dve poznate prodavnice) i njihove kataloge, pa sam dva puta dobio pogresne delove. I dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...