severian 16905 Napisano April 24, 2020 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokušavamo da napravimo "market vožnji", gde bi razni enduraši mogli da pronađu društvo za svoje poduhvate . Odlučiš gde ćeš, oglasiš vožnju (predložiš na Viber-u vreme, mesto, tip motora...) i vidiš ima li neko raspoložen da ti se pridruži. Stvar je otvorena i za teške enduro motore, ali je akcenat na laganim i dual sport motorima. Sa takvima se u avanture ne ide sam. Ako vas zanima, pridružite se, klikom na link dole, i delite isti endurašima koje znate!! Pridruži se Enduro Balkan - berza vožnji Enduro Balkan - berza vožnji on Viber INVITE.VIBER.COM Pronadji društvo za vožnju, na enduro ne ideš sam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1030 Napisano April 24, 2020 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska ideja, skidam kapu. P. S. Ja sam vec neko vreme u toj grupi nego nikako da osposobim motor i krenem voziti, samo da prodje ovo vanredno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1745 Napisano April 24, 2020 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za manje ad-hoc vožnje, podsećam da postoji i podforum gde se možete dogovarati o vožnjama: https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/110-raspored-radova/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...