raps 1421 Napisano Maj 3, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan U principu, skoro svima se desilo da sednu za upravljac, bilo motora ili auta, u alkoholisanom stanju ili bar "pod gasom". Ono sto se desava posle toga, pravi razliku: neki i dalje "bolje voze kada malo popiju" a neku se manu corava posla. Ja se iskreno nadam da je ova druga grupa u vecini. Sto se tice skupova, ne posecujem ih mnogo, ali na jednom sam video da na izlazu stoji policija i da svakom ko hoce da izadje motorom i kontrolisu nivo alkohola. Ako ima alkohola, ne dozvoljavaju ukljucenje u saobracaj. Znaci, nema kazne, samo kulturno vrate na skup. Kroz pricu sa jednim kolegom koji obilazi skupove, saznao sam da ovo nije usamljen slucaj i da ima vise skupova na kojima je to praksa. I kao sto vec rekose ranije, kad pijem ne vozim, kad vozim ne pijem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17610 Napisano Maj 10, 2020 Integrisan, 5198 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Motorom nista, autom jedno ako se desi. Kad sam na Dunavu na vikendici ceo dan roknem jedno 3 kom za ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2020. at 9:06, raps je napisao: U principu, skoro svima se desilo da sednu za upravljac, bilo motora ili auta, u alkoholisanom stanju ili bar "pod gasom". Ono sto se desava posle toga, pravi razliku: neki i dalje "bolje voze kada malo popiju" a neku se manu corava posla. Ja se iskreno nadam da je ova druga grupa u vecini. Sto se tice skupova, ne posecujem ih mnogo, ali na jednom sam video da na izlazu stoji policija i da svakom ko hoce da izadje motorom i kontrolisu nivo alkohola. Ako ima alkohola, ne dozvoljavaju ukljucenje u saobracaj. Znaci, nema kazne, samo kulturno vrate na skup. Kroz pricu sa jednim kolegom koji obilazi skupove, saznao sam da ovo nije usamljen slucaj i da ima vise skupova na kojima je to praksa. I kao sto vec rekose ranije, kad pijem ne vozim, kad vozim ne pijem... Da, ima toga sve više po moto skupovima, ali nisam nijedan video, gde policija alkotestira vozače na izlazu, a vraća ih u kamp bez pisanja prekršajne prijave za vožnju u alkoholisanom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...