Popsy 2907 Napisano Decembar 15, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam ove klipove pre, mnogo me rastuze... to je ono kad smo negde na slavlju i kazu sto ne popijes jednu. moj odgovor je uvek iz dva dela prvi je saljiv - znate li vi gde je moje selo, i kad bi vi znali kolko ja volim moju vozačku dozvolu i šta sam sve spreman da uradim za nju a drugi je realan. to što bi ja sjebao-slomio kola je ništa, sama činjenica da mogu nekome život da uzmem ili upropastim i sebi i njemu i svima je dovoljna da ne pijem dok vozim (ako se i desi a to je u kolicinu koju prosecan srbin tretira kao trezno stanje) onda vozim 40 na sat iza kamiona (ne salim se, stvarno to radim). ako se neko seca pre dve godine je poginula devojka na uglu nemanjine i ruzveltove kod vojske. Lik se zaleteo od slavije u nekom fordu a neka gospodja u valjda ladi iz zresavske prema beogradjanci... sudar je bio takav da je ford odleteo 40tak metara oborio semafor i banderu i pao na moju ortakinju.... devojka je imala 23 godine bila je na autobosukoj stanici, ostala je ziva jos sat i po, imala je 2 A4 fraktura, zamislite kad je doktor rekao da je dobro sto nije prezivela. Izgleda da je zena u kolima bila zena nekog politicara tako da je to zataskano, komentar policije je da su se upalila dva zelena svetla u isto vreme... nije problem da ja sednem u mecku i skucam se u drvo, zid, jarak... samo pomislite o nekom vama dragom, to je dovoljno ... sorry ako sam smorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da li uopshte treba komentarisati...rechi su apsolutno suvishne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da i ovo sto ja sad pisem je apsolutno suvisno zasto li sam onda to napisao?? hmm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 21, 2009 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nečega , obratite pažnju na semafore u ovom snimku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano April 22, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tokaja, imas li direktan link za onaj video sa prve strane, idu mi malko na zivac ove baje sa Burek foruma, pa da im copy/paste malo ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nečega , obratite pažnju na semafore u ovom snimku ! Ovo je horor! Uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 15, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa poslovne "ture" BG-HR-BiH ka tamo sam isao autobanom, a iz BiH sam vozio ( tj. vozio je nas drugar sa foruma Jocke, ja sam bio navigator ;D ) skroz uz reku Bosnu ka Brckom, pa prema Drini, zatim Sabac ... Podsecam sve kolege da su poceli radovi u poljima i da se na putevima nalazi ogroman broj traktora sa ne odgovarajucom svetlosnom signalizacijom, tj. bez ikakve svetlosne signalizacije, a tu se nadje i poneki kombajn koji zauzima svoju i pola suprotne trake.., o zemlji na putu necu ni da pricam ... Pamet u glavu, kaciga na glavu, nezno sa gasom, obavezno duga svetla, bez preticanja preko pune i bez preticanja u i pred krivinom... srecan put i ugodnu voznju, zeli vam sergio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih mesec i po dana sam u organizaciji mk Babatovo u Elemiru održao jedno preventivno predavanje o nezgodama u kojima učestvuju pešaci,biciklisti i motociklisti. Predavanje sam potkrepio brutalnim snimcima sa you tube koje sam puštao na video beamu,na ovakve snimke klinci iz 7 i 8 razreda su se na moje zaprepašćenje grohotom SMEJALI,zezali i dobacivali. Posle 10-tak dana sreo sam članove mk,kažu da je broj klinaca na motoru bez kacige drastično smanjen! Naravoučenije: Što više edukacije, pa i sa ovakvim scenama! Bolje da nikad ne sednu na motor, nego da posle sede u kolicima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...