tokaja 5 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je ovo forum za dvotockase ali ovo se dobrim delom odnosi na kulturu saobracaja. Po meni ovakve reklame bi trebale da se emituju i kod nas i to 00-24h dok se ne ispere mozak nasem narodu... mislim ako su uspeli medijima da isperu mozgove `90tih mogli bi i sa ovakvim necim. http://www.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk Na kraju krajeva licno mislim da i treba ovako brutalne da budu jer drugacije je nemoguce skrenuti paznju. Predlazem adminima da ovaj topic stave u top,sticky ili sta god ali samo da bude na prvoj stranici nonstop, naravno ako se slazu poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8938 Napisano Jun 28, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3221 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost, ceo klip je surova istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,i trebalo bi sto vise ovakvog materijala pustati po TV.Mada...vecina njih bi jednom pogledala,mozda ceo,posle toga kad bi opet krenuo,rekli bi : a evo ga onaj smaracki film,prebaci.... Nazalost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ja predlazem da se ovakvi video klipovi svakodnevno pustaju!! nismo ni svesni da bi oni na neki nacin mogli osvestiti bar 1 coveka! sto je uspeh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemam reci,klip je strasno dobar...i poucan... svaka cast toki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Treba nama ovakvih reklama bas mnogo, jer nam je stanje u saobracuju sve kriticnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 28, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hevi, hevi, al ne vredi... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan evo ideje ... znam da ce da nas smori extra ali na ulazak u ovaj sajt da se napravi neka flash skripta koja bi okidala reklame po 20 sekundi ovog tipa koje naravno ne mogu da se prekinu cisto da uvek svi imaju u vidu sto bi rekli ameri "there is a war out there" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan kad bi ovo cesce prikazivali, ma makar i jedanput ljudi videli mnogo bi vise obracali paznju i tragedija bi bilo manje :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nece ovaj klip nikoga ostaviti ravnodusnim kad ga pogleda. Trebalo bi ovakve klipove pustati na svim telezijama u svim terminima!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 29, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan uh, stvarno tesko da bi ovaj klip nekoga ostavio ravnodusnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj klip nikoga ne bi ostavio ravnodusnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sto si ga stavio...ja sam zvao sve moje ukucane da ga pogledaju......ovo je mnogo poucnije od price.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan SUROVA REALNOST - NO PITANJE JE KOLIKI JE PROCENAT ONIH (NEKA SE PREPOZNAJU) KOJIMA CE STICI IZ DUPETA U GLAVU I KOJI CE USPETI "DA POVUKU RUCNU" DOK MOGU ? SVAKODNEVNO SMO SVEDOCI RAZNIH NEPROMISLJENIH LIKOVA (BILO NA MOTOCIKLIMA ILI U AUTOMOBILIMA) KOJI MISLE DA CE SE DOVEKA "PROVLACIITI" SVOJIM IMBECILNIM "MANEVRIMA" U SAOBRACAJU (ILI VEC NAZOVITE TO KAKO GOD ZELIITE) !? UKLJUCITE MOZAK DOK STE U SAOBRACAJU (UKOLIKO GA POSEDUJETE) DOK NIJE PREKASNO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 1, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan UHHHHHHH !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Auuhhh :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ostao sam bez teksta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Huh, svaki komentar je suvisan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam odgledao, mogu reci da je bas poucan... Ovo bi trebali pustati svim novopecenim vozacima u auto skolama da shvate da voznja nije igra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko redovno prati BJB, vremenom mu se u podsvesti ucrta doza konsatntne obazrivosti dok vozi motor. Posetiti ovaj sajt tri puta mesecno, nema rezultata. Tako je i sa ovom reklamom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo i istonito :'( Gledajuci ovu reklamu pade mi napamet jedna glupo pametna ideja (nekom glupa nekom pametna) Sto i mi ne snimimo ovakvu slicnu reklamu ??? Ima ove i profesionalnih snimatelja i fotografa koji bi verovatno pomogi u tome. Mi ostali koji nismo iz te profesije bi pomogli na drugi nacin, finansiski, moralno,i sta god treba. Ipak nas ima 4000 nek pomogne i pola od toga pa nesto znaci.Evo ja se nudim da pomogem finansiski koliko god mogu jer ipak je to i u moju korist i korist drugih bajkera i uopste saobracaja. Misim da bi nas podrzali i svi MK,MC, klubovi ,i dosta sponzora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan video materijal je zaista potresan, nekoliko puta sam ga pogledao ali i preporucio prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, prekinuo sam posle 2.5min ne mogu ja da ovo gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video !Strasno ali istinito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 6, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo,posle ovog dokumentarca i ako mi se retko desava da pricam telefonom u kolima,zabranjujem sam sebi koriscenje istog.Do sada,kako se neko vozi samnom i ne vezuje pojas,samo bih rekao-"Tvoja stvar,ako imas para za kaznu-ok".Izgleda da nije samo njegov problem,vec i moj,ILI POJAS ILI DRUGI PREVOZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...