milijas 1 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan Motor super radi, ali kako su velike ove vrucine kada ga duze vozim i stanem nece da radi na ler gasu semo se ugasi i nece da upali. Sacekam desetak min. i upali bez problema. A kada je hladnije vreme radi kao sat. Jer zna neko sta je problem i kako da ga resim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Karb. Dobija suvise goriva. Stavi 112 diznicu ako imas 28mm ili (cini mi se) 135 ako nosi 34mm. Trebalo bi da resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan karb. je 28mm,ali meni dizne imaju drugacije oznake trenutno je na motoru 1,32 a kad sam kupio motor dobio sam od 1,32 pa 1,34...do 1,40 da nije filter u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan karb. je 28mm,ali meni dizne imaju drugacije oznake trenutno je na motoru 1,32 a kad sam kupio motor dobio sam od 1,32 pa 1,34...do 1,40 da nije filter u pitanju? Pa jedino ako je zestoko uprljan, mada sumljam. Probaj i iglu da spustis, mada mislim da ti nece pomoci. Manja dizna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan moja greska na karb. je 1,20 dizna danas rasturao ali je filter za vazduh u dosta losem stanju, jer bi mogao od nekog sundjera iste debljine da napravvim drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 29, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan moja greska na karb. je 1,20 dizna danas rasturao ali je filter za vazduh u dosta losem stanju, jer bi mogao od nekog sundjera iste debljine da napravvim drugi? Ne bi mogao. Nemoj sluchajno sam da pravish filter ili tako neshto. Za prvu pomoc taj stari potopi u mlaku vodu sa dosta sapunice, istrljaj ga i dobro osushi. Ne sme ni malo vlazhan da bude i izduvaj ga kompresorom pre stavljanja. Najbolje je nov filter ali dok ne stigne novi ovo ce pomoci. Ako je negde pocepan (ne znam kakav je filter na tvom motoru) mozhesh da ga ushijesh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan moja greska na karb. je 1,20 dizna danas rasturao ali je filter za vazduh u dosta losem stanju, jer bi mogao od nekog sundjera iste debljine da napravvim drugi? Mogao bi. Kod nje ide sundjerasti filter, ranije dok nije bilo da se kupi (sad ima, porucivao ja pre neki dan - 4e kosta) kupovali smo panele na metar pa sekli po meri. Mislim da mi je ostalo negde, pa ako nadjem... E, da, NEMOZE svaki sundjer, vec mora taj isti od koga je i filter napravljen!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan jos nemogu ler gas da sredim! karburator je cist nivo benz. dobar ali cim vozim vise od 2km. nece da radi ispod 3000 obrtaja. ali kad je hladan radi ekstra ide lepo vuce dobro! jer zna neko resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan jos nemogu ler gas da sredim! karburator je cist nivo benz. dobar ali cim vozim vise od 2km. nece da radi ispod 3000 obrtaja. ali kad je hladan radi ekstra ide lepo vuce dobro! jer zna neko resenje? Pojeo se zaptivni o-ring na sauhu 100%. To im je mana i tu dobija visak goriva. Ili budzenje novog O-ringa ili novi karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan jer mozes nekako da mi objasnis gde je taj o-ring? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan jer mozes nekako da mi objasnis gde je taj o-ring? Tamo gde u karb ulazi sajla od sauha, odmah pored imas sraf. Odvijes njega i izvuces sajlu od sauha i videces na njoj prikaceno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan skinu sam,kako da znam da li je ispravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan skinu sam,kako da znam da li je ispravno? Ako taj deo na kojeg kacis sajlu (na kojem se nalazi gumeni o-ring) ide gore-dole bez veceg otpora, onda ti je vrisnuo i tu vuce gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...