MickeyLucky 14 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Pomaže Bog, bajkeri stari! Znate li gde bih mogao nabaviti svećice (NGK MR8E-9) za V Strom 650DL, 2017.g? Treba mi 4 kom. U napred, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj tu u Loznici preko Miće majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Нажалост, ништа... Нема човек... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 23, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze mene mrzi da se majem po gradu i trazim gdje ima vec odem u prvu prodavnicu auto dijelova i trazim da mi naruce po sifri, obicno stignu sutra dan do 11h. Oni svi imaju dostavljaca NGK svecica i samo treba da poruce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 17, 2020 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nema u srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...