Maki 287 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u poslu "deblokiranja" jednog skutera pa mi je potrebna pomoc. Gde se nalaze blokade? Nasao sam i uklonio jednu koja se nalazi na rolnicama, ali ima ih jos. Gde da pogledam, izduv, usis,...? Ajde skuterasi (i vi koji se tako osecate ) pomagajte, castim pivom kad se sretnemo! :jos_piva: BTW u pitanju je Keeway Hurricane 50, ako to nekom nesto znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ima u izduvu (kao prsten). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, svi Keeway modeli sem Knight-a treba da imaju blokadu na struji ili izduvu, neki na oba. Ukoliko budes trebao, prosledicu Ti info o broju na koji direktno da nazoves, nebitno da li se pozoves na mene, i dobijes potanko objasnjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Maj 30, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako, ja sam u mom skuteru, skinuo sa motora, na rolnicama, Onda na izduvnoj grani su bile dve viska granice, koji vire iz te glavne grane, kada njih uklonis na tom mestu na grani, unutar auspuha, ima mali zidic koji zapusava 2/3 rupe. Tako, da bez one na masini i bez te blokade na SERIJSKOM auspuhu, moze 80 da IDE ZAGARANTOVANO!!! Moja Aerox je isla 90. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...