Mikulanac 7909 Napisano Decembar 18, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Doktore super sroceno i extra slike a znas li gde nam se Peca izgubi zadnjih dana ? Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore super sroceno i extra slike a znas li gde nam se Peca izgubi zadnjih dana ? Pozdrav!!! Stigao, nego ga docekala masina na poslu posto je ostao duze nego sto je rekao. Sva sreca pa direktor razume... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 68 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore super sroceno i extra slike a znas li gde nam se Peca izgubi zadnjih dana ? Pozdrav!!! u bespucu povjesne zbilje u Beogradu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 23, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iako samo i sam vise puta prosao svim tim puticima, opet sam se oblizivao kao da prvi put gledam. Simpaticna karakterizacija puta Zabljak - Savnik (cesto okrpljen) Ja bih ga opisao kao DRAMA. ( btw, ono jezero (NK-TB) nije Krupac, no Slano. ) Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, koju terapiju treba da uzimam da me prodje bala koja curi sad iz usta? odlicno, sve za cistu studentsku 10tku! i veeeeeeliki pozdrav Pecu koji zna sto je motor!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 68 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, koju terapiju treba da uzimam da me prodje bala koja curi sad iz usta? odlicno, sve za cistu studentsku 10tku! i veeeeeeliki pozdrav Pecu koji zna sto je motor!! ;D hvala lepo pozdrav i za tebe,a sto se tice super tenere toplo je preporucujem svima koji vole putovanja sami ili u drustvu drage osobe. imam utisak da svi uzivaju, motor-vozac-suvozac i sve to za sasvim pristojnu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Doktoru iz Umaga, te kompliment na izvrsnom opisu odn. putopisu ! Lijepi pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Januar 11, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Doktoru iz Umaga, te kompliment na izvrsnom opisu odn. putopisu ! Lijepi pozdrav ! Hvala Mario!!! Veliki pozdrav iz Kraljeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...