el classico 6388 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 4299 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dvojno drzavljanstvo, od toga jedno hrvatsko, a devojka madjarskoSa HR putovnicom ti je ustavom RH zagarantiran ulaz u RH.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, el classico said: Sa HR putovnicom ti je ustavom RH zagarantiran ulaz u RH. Vozim motor, nisam bajker. Samo osobna, putovnicu nisam ni pravio jer sa osobnom mogu svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pitao gospodju koja je dosla iz Zagreba, u HR mogu i na letovanje ako hocu sa hrvatskom osobnom, tako da tranzit bez brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 787 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 1186 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan U Hr se moze turisticki sa negativnim testom i rezervacijom smestaja i sa Srb pasošem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8819 Napisano Avgust 12, 2020 -, 1901 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Moze, al treba ti i clanska karta da bi dobio testiranje istog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 787 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1186 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces,kod uvek neka frka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 206 Napisano Avgust 12, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas sve tako crno... u ponedeljak u 12 sati sam sa zenom uradio test u Torlaku... cekali smo u redu 65 minuta... testovi su nam bili gotovi isto pisle podne oko 5-6 sati... vazno je sam da pre nego krenete na testiranje ili jos bolje predhodnog dana otvorite nalog na portalu Ezdravlje da bi vam nalog bio aktivan kad su gotovi rezultati... ulogujete se I skinete test u PDF pa na stampac... vrlo jednostavno... U utorak ujutro sam vec u pola 7 bio na motoru a uvece stigao na Hvar gde sam se evo jutros probudio... Pozdrav svima i srećan put 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6388 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 4299 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ah taj hvar Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Okupaj se na Paklenim otocima jednom za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1384 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 962 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Opet je vreme za "Jebeš koronu, idemo na put" vol.2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1384 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 962 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan završetak zanimljivog dana. Sutra peglam dalje, lagano, imam u planu samo 200ak km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1384 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 962 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim u Neumu, cekam klopu i nesto razmisljam. Dosao sam preko Hutova iz Capljine a sad treba da vozim nazad preko Hutova i Ravnog to Trebinja a put je takva neopisiva kitica. Ajd sto je uzak i los nego jos i radovi, makadam i kamioni. Mislim da cu ipak na hrvatsku granicu da vidim jel moze ovde tranzit pa da lepo jadrankom preko Dubrovnika dodjem u Trebinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1384 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 962 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Woz38 said: Dobro misliš. Samo da ne bude i lošiji put od navedenog. Ne volim da se vraćam istim putem, prošlu vožnju taj stav mi se nije isplatio. Ne moze losiji nikako. Jadranka je perverzija za voznju, cisto uzivanje, pa jos slag na tortu Dubrovnik. Javljam veceras kako sam prosao cisto da znaju ostali koji idu u Neum. Ako moze tranzit onda NIKAKO preko Hutova vec jadrankom preko Metkovica ili iz Dubrovnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, baneBP said: Sedim u Neumu, cekam klopu i nesto razmisljam. Dosao sam preko Hutova iz Capljine a sad treba da vozim nazad preko Hutova i Ravnog to Trebinja a put je takva neopisiva kitica. Ajd sto je uzak i los nego jos i radovi, makadam i kamioni. Mislim da cu ipak na hrvatsku granicu da vidim jel moze ovde tranzit pa da lepo jadrankom preko Dubrovnika dodjem u Trebinje. Aj javi za tranzit sta kazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1384 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 962 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Tranzit od Neuma za Trebinje preko Dubrovnika nije dozvoljen. Vratili me sa granice nazad za Neum. Kaze moze tranzit samo na pojedinim prelazima a na ovom ne. Put Hutovo-Ravno uzak ali upotrebljiv. Tu se tera 50-70 kmh ali bar su lepi predeli hercegovackog zaledja Puta Ravno-Trebinje pista. Nov asfalt, prelepe dugacke krivine, slab saobracaj. Po meni Neum nije vredan tolike galame a pogotovo ne tolikog novca. Daleko vise vremena sam proveo obilazeci Mostar i Trebinje. U Neumu sam samo klopao, popio pice i teraj dalje. Nista vredno mog povratka u taj grad osim mozda u tranzitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14042 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Za neum si skroz u pravu, sve kako si rekao. Al taj uzani put na kom si se slikao je za mene bio vrh. Zasto, nemam pojma. Al mi bas legao za sve pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pakujete za CG? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 982 Napisano Avgust 14, 2020 Zainteresovan, 753 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sa testom ili bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ili PCR ili serološki (iz krvi). Mada, većina je već ispucala godišnje odmore, uskoro počinje i škola pa "kasno Marko na Kosovo stiže", ali verujem da je ovo dobra vest (makar) za motoriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7993 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan To sa testovima je proseravanje. Pogotovo sa seroloskim koji su lazno negativni u veoma velikom procentu. Funkcioneri samo praavdaju svoje glupe zabrane... Bolje im je da mere temperaturu svakom putniku na ulazu u zemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Kao, igramo se prevencije a zapravo je sve pušteno da se spašava ekonomija što je, prilično, i razumljivo jer nema smisla preteći od bolesti pa umreti od gladi. Ipak, mislio sam da će se Milo inatiti barem dok ne prođu izbori, ali je neko iz njegovog tima zadužen za politički marketing procenio da mu ovaj potez može doneti više koristi nego štete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7970 Napisano Avgust 14, 2020 nocni cuvar, 2598 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sad smo mi uzvratili obavezan test Hrvatima, Rumunima, Makedoncima, Bugarima ... Kakva sprdnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, slave74 said: Bolje im je da mere temperaturu svakom putniku na ulazu u zemlju. Ma da, pa da je imas pa te ne puse ko mene na bazen. Diskutabilno je i to sa temepraturom, a i ti ispitivaci sto ti uperi u celo. Dok zila ne skoci a ti ne sedis 10min nema da vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sad smo mi uzvratili obavezan test Hrvatima, Rumunima, Makedoncima, Bugarima ... Kakva sprdnja.Mi nemamo more, možemo da "uzvraćamo" kako god, nikoga nije briga... Jel se pakujete za CG? Da nema ovog foruma, pomislio bi da samo penzioneri koji su navikli na CG idu tamo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi o ukusima... Do raspada YU nisam mogao da zamislim more bez hrvatskog primorja. Od tada, nažalost, nijednom. Uglavnom Grčka, po jednom Turska i Tunis. Ali, pošto moja supruga i njen brat imaju kuću u Igalu svake godine odemo porodično, barem nedelju dana, najčešće polovinom Juna. Vremenom sam zavoleo novljansku rivijeru i Boku, tako da mi je nedostajalo što ove godine nismo išli (niti ćemo ići, po svemu sudeći) u CG. Ali, pošto će tamo biti moj šurak i njegova žena možda se spustim motorom, makar za vikend. Eto, zato sam se obradovao otvaranju granice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...