acim 765 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I još jedan Suzukijev koncept model iz 2005-te godine, baziran na prototipu iz 2003-će. Polu skuter, polu motor, agregat od 916 kubika i CVT menjač. Ne sviđa mi se ovakav način sedenja sa nogama napred, kao na čoperu, ali Japanka je ... ;D ;D ;D http://mybikeshop.wordpress.com/2007/12/19/suzuki-g-strider-2005-concept-bike/ Dosta je za danas, sutra možda još koji komad, a posle ste mirni 10 dana dok sam na odmoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan bljack! no coment! ;Dsamo ti pisi acime ako si u mogucnosti i na odmoru! al mani se leba ti ovih japanki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, ja bih prob'o jednu čisto onako, zato što je Japanka. Može i Kineskinja, ali prvenstveno Japanka. Nisu nešto lepe, nego onako Najlepše su Srpkinje, Hrvatice i Slovakinje. Odoh u off, ali je ovo dobra tema za novi topic. Ako budem imao dobar Internet na moru, možda pošaljem i odande nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Sve si ti to dobro rekao al izoostavio si(brazilkinje!)nema lepsih jos kad bi je metnuo na ovaj motor digla bi mu se cena! za temu se slazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan auuuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ti si stvaro Sci Fi freak ;D Ma ja bi sve te novotarije provozao bar po krug... A ovu japanku jedno 25 krugova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...