marisol 4 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Odlomio mi se deo one plastike sto ide preko auspuha, pa me zanima da li treba da se obratim nekom plasticaru, ili to moze da se zalepi? Koji lepak moze da istrpi toplotu auspuha? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan e ovako imas wurth sabesto super lepak(on ti je za lepljenje:metala,plastike i gume)i izdrzace toplotu! ;D garantovano ,ja ga koristio kad sam lepio plastiku pored auspuha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, valjda ce pomoci.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu(oce) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 25, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se zajebavas sa lepkovima i tim sranjima vec idi kod nekog plasticara da ti to odradi kako valja. Ovo ti kazem iz najbolje namere i iz iskustva posto se razumem u sve te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...