Interceptor BP 9866 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam Display +Frame For Xiaomi Redmi Note 4 Global Version Snapdragon 625 Touch Screen LCD Digitizer Redmi Note 4X Meni stoji bez veze pa ako nekom treba evo šanse.Ako se niko ne javi staviću na KP za nedelju dana.Dok je meni stigao kupljen drugi telefon pa ovo stoji a i pošto je kasnilo kinezi mi vratili pare pa zato i ja poklanjam ovde ako ima zainteresovanih.Displej je sa ramom crni i ima još u kompletu i zaštitno staklo.Evo i slike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17098 Napisano April 10, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja se javljam, ako moze. Moj pukao, ako moze slanje, o mom trosku, naravno... Adresu i Tel saljem u poruci. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9866 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno...šaljem u Ponedeljak.Sent from my Mi A3 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17098 Napisano April 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigao displej kolega, sa sve alatom za zamenu... ovih dana cu da sednem i da ga zamenim. Hvala puno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9866 Napisano April 23, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Uuu baš je dugo putovalo ali bar je stiglo .Nadji na youtube ima dobar tutorijal,ja sam na jednom menjao i pazi kad budeš vadio bateriju dobro je zalepljena pa sam je ja oštetio pa da te unapred upozorim.Sretno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...