Doca 675 Napisano Jun 23, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan krenem nesto do grada pre neki dan,isterao motor iz garaze i reko da ga ostavim na copavu dok zakljucam garazu. Samo sto sam se okrenuo,bum,pade motor,jer sam retard i nisam ga lepo namestio izgleda. E sad,imam 2 problema: 1.iskrivila mi se rucica prednje kocnice. Raspitivao sam se malo i svi mi rekose da ne mogu da je ispravljam jer ce puci,pa ne znam da li da pokusavam uopste ili da odem i kupim novu? 2.zagrebala mi se farba na 2-3 mesta.Problem je sto nije obicna nego neka teget sa "shljokicama".Cuo sam da ima neka firma na NBG koja mesa te farbe,pa me zanima da li neko zna vise o tome i da li mogu da uzmem koliko ja hocu farbe,jer mi jako malo treba? hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 23, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kupi polovnu ručicu 2. Ima mlogo firmi koje mešaju farbu, možeš uzeti najmanje 100gr (po mom saznanju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican peh sa Afrikom. Malo se iskrivila rucica kocnice ali sam je skinuo, stavio na drvenu podlogu i ispravio gumenim cekicem. Sad, ne znam da li je ista legura ali mozes pokusati. Ionako je kupovina druge alternativa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da kupujes novu rucicu. Skini je, uzmi malo jaci fen za kosu ili mini brener, zagrej rucicu i gumenim cekicem (ili obicnim pa krpe preko), udari i ispravices je bez pucanja iste. Ako budes ispravljao dok je hladna puci ce, mora se zagrejati. Nemoj ti da kupujes farbu, idi kod bilo kog farbara da ti to zaflekuje, on ce znati i koju boju da napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro, a kako se iskrivila, a nije bila zagrejana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan dobro, a kako se iskrivila, a nije bila zagrejana? , e jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 733 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan E sad,imam 2 problema: 1.iskrivila mi se rucica prednje kocnice. Raspitivao sam se malo i svi mi rekose da ne mogu da je ispravljam jer ce puci,pa ne znam da li da pokusavam uopste ili da odem i kupim novu? Imao sam isti problem sa Vitalytijem i rekli su mi da niposto ne diram rucicu jer je legura takva da ce se rucica prepoloviti na pola ukoliko je budem zagrevao.E sad kod mene nije bila preterano iskrivljena pa je nisam ni menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moju ispravljao na hladno i prepolovila se...posle otisao u servis...1500dindzi i nova rucka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan samo je zagrejj sa necim i onda polako je ispravljaj!ja imam druga koji je na ladno pa mu je pukla! (il novu nisu skupe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jun 24, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ove iz Kymca. 40 evra nova ruchica. Probacu da ispravim pa sta mi bog da. hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da je zagrejes kod nekog na plinski sporet . Treba da je od aluminijuma pa ako je malo ugrejes ispavices je bez problema samo nemoj da udaris direktno metalnim cekicem vec stavi drvo ispod i drvo iznad pa udari po drvetu . Metali mogu da se saviju u jednom smeru na hladno ali i tad moze da se pojavi pukotina ali ispravljati ih na nladno dovodi u 99% do pucanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan e, kad budeš išao po farbu, obavezno skini i odnesi taj deo s motora i odnesi tako (ili neki deo sa istom farbom)... onaj dasa što mućka farbe mora da upoređuje dok bude mućkao, a pri tom mora da sačeka da se farba zasuši da dobije pravu boju... to može da potraje... ja znam da ima neki lik kod Zemunovog stadiona u Ugrinivačkoj i na kraju iste ulice ka Altini, odmah iznad Gas Pumpe. Kod ovog drugog je burazer mućkao tu varbu sa šljokicama.... Poz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Jun 25, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju stavio u stegu i grejao onim jakim fenom, limari ga koriste, polako zavijao stegu i spravio je odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan uzmi neku cev,stavi na rucicu i ispravljatri,nemoj grejati jer ne mozes pogoditi temperaturu koju treba i pucice ti.uzmi savi je na hladno samo polako,tako sam bez problema ispravio skroz zavracenu rucicu i nekoliko manje krivih,kada sam prvi put uzeo da grejem pukla je kao liza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...