radnaskela 0 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hteo da bih da uzmem neki skuter do 50 kubika pa me zanima vase misljenje koji je najbolji do nekih 1000e? Ja sam razmisljao izmedju sprinta hawka i trio matadora s tim sto je sprint hawk polovan i kosta oko 600e(3300 km presao) i trio matadora koji je nov i kosta oko 1000e. Ako je neko imao iskustva sa istim, rado bih cuo Vase misljenje, koliko trose, da li kvare, kakvo je odrzavanje? Kolika im je brzina i kako vuku u brdu? Hvala unapred !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi mnogo para za motor te kubikaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radnaskela 0 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Ali ne vidim da postoji negde jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne bi polagao i za te pare uzeo jači motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radnaskela 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi u porodici imamo tu AM kategoriju, a i mislio sam prvo malo da steknem iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove godine požio za A1 i kupio motor jer mi ne treba jači a mala je razlika u ceni registracije 125 i 49cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radnaskela 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, najverovatnije cu i ja polagati za A1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...