bojan interagent 6 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskistva sa sistemima za podmazivanje lanaca sem Scottoiler sistema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom, a ni na većini drugih foruma postoji magično dugme za pretraživanje ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10669.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18864.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Postoji domaci (Srpski) proizvod na tu temu jednak ili bolji po kvalitetu a po vise nego pristupacnoj ceni. Negde oko duplo jeftiniji od skota. Mislim da ce uskoro biti tema o tome na forumu. Bojane ako ti se zuri da ugradis javi se preko privatne poruke pa cu ti objasniti i uputiti te sta, gde, kako i koliko. Cak ti nije ni daleko Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo za taj nas proizvod. Predpostavljam da ce biti jos zaintresovanih, ako je to tacno da je cena pristupacnija nego za Scottoiler. Kako se zove taj nas proizvod? Imao sam prilike da vidim neke detalje i mislim da ce biti veoma konkurentan. Jednostavaniji, laksi za ugradnju, funkcija ista, cena niza. Hajde javljajte gde, sta, kako i koliko. PS: ne toliko zbog mene koliko zbog drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Postoji domaci (Srpski) proizvod na tu temu jednak ili bolji po kvalitetu a po vise nego pristupacnoj ceni. Negde oko duplo jeftiniji od skota. Mislim da ce uskoro biti tema o tome na forumu. Bojane ako ti se zuri da ugradis javi se preko privatne poruke pa cu ti objasniti i uputiti te sta, gde, kako i koliko. Cak ti nije ni daleko Pozdrav! Ajd reci da znamo ili na PP, da ne bude reklama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da bude reklama.. Neka opiše proizvod,ali neka detalje oko nabavke, cenu i sl. šalje na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ili postavi oglas, samo nam daj informacije, mnogi će biti zainteresovani za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ceka da se dobro nazarimo pa da svi odmah pokupujemo dva komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ceka da se dobro nazarimo pa da svi odmah pokupujemo dva komada Meni i treba dva komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Значи ти ћеш четири Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Videh ga uzivo,fenomenalno radi za dosta manje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Jun 23, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi strpite se jos samo malo, proizvod je u fazi testiranja, dobicete sve informacije vrlo brzo. Mislim da cemo koncno dobiti proizvod koji je po funkcionalnosti i kvalitetu isti kao "stranjski", a po ceni pristupacan prosecnom srpskom bajkeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi strpite se jos samo malo, proizvod je u fazi testiranja, dobicete sve informacije vrlo brzo. Mislim da cemo koncno dobiti proizvod koji je po funkcionalnosti i kvalitetu isti kao "stranjski" ili bolji, a po ceni pristupacan prosecnom srpskom bajkeru. Mala ispravka kolega, dodao sam ovo podebljano sto si ti slucajno ispustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam ga i mislim da cu ga imati medju prvima na testiranju, posto mi ortaci rade u firmi koja proizvodi podmazivac lanca. Cim ugradim prenosim utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi strpite se jos samo malo, proizvod je u fazi testiranja, dobicete sve informacije vrlo brzo. Mislim da cemo koncno dobiti proizvod koji je po funkcionalnosti i kvalitetu isti kao "stranjski", a po ceni pristupacan prosecnom srpskom bajkeru. Jel ti ja reko da uopste ne sumnjam da ces napraviti sistem zapodmazivanje lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan BJB Midle East rula ;D Jel ima popusta za bracu?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan BJB Midle East rula ;D Jel ima popusta za bracu?! ;D Znajuci neke, za bracu nema popusta, ali za seke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan BJB Midle East rula ;D Jel ima popusta za bracu?! ;D Znajuci neke, za bracu nema popusta, ali za seke . Posteno, nema sto Nema frke, ne treba popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Jun 27, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema popusta za bracu, nego za sve u promotivnom periodu U ponedeljak cete znati sve detalje zacinjene slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 28, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa da pazarimo ! Al molim da se dostavi osim slika i tekstualni opis nacina rada (struja, vakum, slobodan pad itd) cena garancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 29, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo drustvo da Vas obavestim da sam danas ugradio INSIS, sistem za automatsko podmazivanje lanca i prvi utisci su vise nego dobri. Naime, posto sam posle ugradnje presao nekih 200km lanac je bio korektno podmazan a felna potpuno cista. Kada sam parkirao motor, jos jednom sam pregledao kako su to majstori odradili i prezadovoljan sam kvalitetom ugradnje. Posto sam bas perfekcionista u tom pogledu, visio sam majstorima iznad glave ali tek sada vidim da nije bilo potrebe ugradili su ga perfektno, i sto mi se najvise dopada, sistem je potpuno neupadljiv. Ja inace volim sve u fulu pa sam tako i rezervoar za fluid uzeo u fulu ,250ml ,iako je i najmanja verzija od 80ml sasvim dovoljna ja sam ipak za grande rezervoar. Sve je to digitalno,...virtuelno,...kompjutersko, tehnoloski i majstorski i extra ;D...montirano! Sistem rada mi je poznat ali da ne lupim nesto sto nije tacno taj deo cu preskociti. Domaca pamet, evropski kvalitet, i sto je najbitnije domaca cena. Sistem kosta 60e ,sada u promotivnom periodu, sa ugradnjom i bocom fluida koja je dovoljna za otprilike 10.000 km. Ono sto je bitno, vise nema potrebe da zevam u lanac i takodje veoma bitna stvar je da ga ne morate ukljucivati i iskljucivati, jer je to sve automatski, prakticno kad startujete motor sistem se automatski ukljucuje i pocinje da vam stedi kintu, bar meni. Presao sam do sada ravno 9500km i potrosio 3 spreja za podmazivanje i jedan za pranje, prosetao motor napred,nazad dok podmazujem i napatio se gurajuci ga po dvoristu. Jos utisaka cu Vam preneti kad ga budem testirao ne nekoj daljoj turi. Ako nekoga zanima ugradnja ovih uredjaja neka mi se javi PP-om da ne bih ja placao reklamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi neku sliku čisto da vidimo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tini turi neku sliku da vidimo kako to funkcionise,,krijete taj uredjaj ko da ga bliski istok pravi,,,,, aj dajte te slike na videlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Jun 29, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika i ostalog: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=20945.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...