Predator016 1147 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neku lepo očuvanu mesh letnju moto jaknu. Poželjno je da ima protektore, da je kratka, ne mora da ima ulozak, ili kisnu navlaku , a obavezno je da nema oštećenja, fleke i slično. Veličina mi odgovara od l do čak xxl, zavisi od modela. Ja sam 170 i nešto visok, oko 80 kg i malo širi u stomaku, onako balkanski Nudite slobodno, bez da se stidite... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja modeku, nova, nisena par puta,sad cu da nadjem link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 100€, prodaje se ova xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 6, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : nova jakna pgs letnja 2xl MOJA POSTARINA 17.03.2020 - ID 92593691 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM nova nenosena svi protektori laktovi ramena ledja kisna postava koja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Super su jakne, ali budžet mi je ograničen na 40- 50 e max. Zaboravio da napišem. Kontakt može i na 064 8656988, viber, whatsup i slično Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 91 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi se čini OK, i povoljna je... Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 91 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je broj čoveka u slučaju da nemaš nalog na KPSent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ova mi je promakla. Pogledao sam skoro sve i na KP i ovde na forumu. Zovem sutra. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ova odgovara a meni ova sto prodaje laband mozemo da trgujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi se ne uklapa u budžet Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Dao bi je mozda za 60€,al sve zavisi od one druge ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku, Može i ovde, pp, viber...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Otisla modekaSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena letnja jakna. Hvala kolegama na pomoći i savetima.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...