bojan 0 Napisano Jul 26, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E, Drag, jesu na kraju stigli ono dvoje Nemaca do vas na susret? On vozi Tenere a ona bmw-a 650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Bile su i shvabe, stigli su u petak pre nas, smestili smo se odma do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Jul 26, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bile su i shvabe' date=' stigli su u petak pre nas, smestili smo se odma do njih.[/quote'] :kul: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se i ja pridruzim pohvalama i primedbama. Ustvari, imam samo jedno primedbu, a to je nedostatak prostora za kampovanje. Sve ostalo je za pohvalu. Vidi se da su clanovi MC Cobra puno rada i truda ulozili u organizaciju, i nista nisu bacili na stranu. I docek je bio u redu, i defile, i hrana, i pice, i muzika, i striptiz...Ma sve! Nek zali ko je propustio . A kolegu drag-a smo jedva nahvatali, posto je stvarno jurcao svakog dana da bi sve bilo u redu, i da bi svi uzivali. Ja cu dodati samo par slika, posto je na njihovom sajtu sve detaljno dokumentovano. Pozdrav celom klubu, zahvaljujem sto sam mogao da uzivam tamo, i samo tako nastavite! Svo ovo ceka da se popije....izbor je velik... Zi german...Daj boze da ja okitim moje bisage ovako... Jos malo pa nestalo...Proizvodnja by Capryolo? Jedna interesantna prerada...Skoro pa chopper :D Josh jedna interesantna prerada...NSU Pretis to Indian... I josh jedna Nedelja ujutro...Neko je morao sve ovo da pocisti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me zeza net, sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Jul 26, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram perionicu, ko ima broj tel ovih peracica da mi da... Uhhh mlllloooogo su dobreeeeee!!!!!!!! A i ceo skup!!! :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 11, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Gotovi su DVD filmovi. Film sadrzi ceo motoskup, od cetvrtak do nedelja. Ispod 18 godina ne sme da pogleda :!: :wink: Cena ja 300 Din. Za toliko love dobijes 2 DVD u tvrdom kutiju. Moze kupiti u licu mesta u klubu u Adu, svakom utorku od 17:30 do 18:30. Ili preko postu, pouzecem. Ako ide preko postu onda jos + postarinul. Ovo ne prodajem ja, nego mc "COBRA" :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 11, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovi su DVD filmovi. Film sadrzi ceo motoskup' date=' od cetvrtak do nedelja. Ispod 18 godina ne sme da pogleda :!: :wink: Cena ja 300 Din. Za toliko love dobijes 2 DVD u tvrdom kutiju. Moze kupiti u licu mesta u klubu u Adu, svakom utorku od 17:30 do 18:30. Ili preko postu, pouzecem. Ako ide preko postu onda jos + postarinul. [b']Ovo ne prodajem ja, nego mc "COBRA" :!: [/b] el moze da se naruci preko tebe,da ti posaljem samo moju adresu :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 12, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 417 Napisano Avgust 13, 2006 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite' date=' da ni sam pisao do sad, ali na zalost, ili na policiju, ili na sud bili smo, zatosto jer Streetfighteras pao, i udario (po nogu) jedan gledaoca, posle toga odneo je 1.pomoc u sentu u bolnicu. Zasili su nogu, i pustili su kuci. Tuzilac rekao je da Streetfighteras kriv :!: :!: :!: :misli: Organizatori rekli su, da on ne moze da bude kriv. Tuzilac nikako nije razumeo. Ali juce vratio je pasos, a motor nije :!: Znaci, da nema jos kraj. :cry: [/quote'] Sta je bilo sa time na kraju :?: Ako ima kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag 0 Napisano Avgust 13, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: bajmok Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlièno svaka èast na na organizaciji skupa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 13, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite' date=' da ni sam pisao do sad, ali na zalost, ili na policiju, ili na sud bili smo, zatosto jer Streetfighteras pao, i udario (po nogu) jedan gledaoca, posle toga odneo je 1.pomoc u sentu u bolnicu. Zasili su nogu, i pustili su kuci. Tuzilac rekao je da Streetfighteras kriv :!: :!: :!: :misli: Organizatori rekli su, da on ne moze da bude kriv. Tuzilac nikako nije razumeo. Ali juce vratio je pasos, a motor nije :!: Znaci, da nema jos kraj. :cry: [/quote'] Sta je bilo sa time na kraju :?: Ako ima kraja... Jos nema kraj. Sudija u Suboticu, Czako Zoltana (streetfighteras) oslobodili su. Znaci, motor u petak su mu vratili nazad. Ali vec culi smo da tuzilac hoce da tuzi kluba. A sta ce biti, jos niko ne zna. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Gotovi su DVD filmovi. Film sadrzi ceo motoskup' date=' od cetvrtak do nedelja. Ispod 18 godina ne sme da pogleda :!: :wink: Cena ja 300 Din. Za toliko love dobijes 2 DVD u tvrdom kutiju. Moze kupiti u licu mesta u klubu u Adu, svakom utorku od 17:30 do 18:30. Ili preko postu, pouzecem. Ako ide preko postu onda jos + postarinul. [b']Ovo ne prodajem ja, nego mc "COBRA" :!: [/b] el moze da se naruci preko tebe,da ti posaljem samo moju adresu :?: Najverovatno danas stavim na postu. Nisam dobro pisao cena. Nije 300 nego 250 Din :!: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Gotovi su DVD filmovi. Film sadrzi ceo motoskup' date=' od cetvrtak do nedelja. Ispod 18 godina ne sme da pogleda :!: :wink: Cena ja 300 Din. Za toliko love dobijes 2 DVD u tvrdom kutiju. Moze kupiti u licu mesta u klubu u Adu, svakom utorku od 17:30 do 18:30. Ili preko postu, pouzecem. Ako ide preko postu onda jos + postarinul. [b']Ovo ne prodajem ja, nego mc "COBRA" :!: [/b] el moze da se naruci preko tebe,da ti posaljem samo moju adresu :?: Najverovatno danas stavim na postu. Nisam dobro pisao cena. Nije 300 nego 250 Din :!: :wink: Otisao ti je paket, pouzecom :!: 250 din dvd i 90 din postarina. Znaci 340 treba da platis kad stize paket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 19, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam paket i mogu vam reci da se nisam ni malo pokajao,sto sam ga narucio, skup je stvarno bio fenomenalan,program isto tako i to bas u potpunosti,igre,merenje alkohola,streetfighter,a tek STRIPTIZETE,ja licno bolji program u nasim krajevima nisam video,jedina stvar koja me je eto tako malo vise razocarala je da se skup odrzava u srbiji,a meni je potreban prevodilac,jer 70% reci nista nisam razumeo,posto svi uglavnom pricaju madjarski :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Pa verovatno je bar pola posetilaca bilo madjarske nacionalnosti... Hm... Tolerancija, tu rec sam trazio. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 19, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan jedina stvar koja me je eto tako malo vise razocarala je da se skup odrzava u srbiji' date='a meni je potreban prevodilac,jer 70% reci nista nisam razumeo,posto svi uglavnom pricaju madjarski :cry:[/quote'] Mislim da nije nista zlonamerno... da jeste bilo bi vec obrisano. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 20, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jedina stvar koja me je eto tako malo vise razocarala je da se skup odrzava u srbiji' date='a meni je potreban prevodilac,jer 70% reci nista nisam razumeo,posto svi uglavnom pricaju madjarski :cry:[/quote'] Mislim da nije nista zlonamerno... da jeste bilo bi vec obrisano. :wink: ma naravno da nije,nego nikad nisam bio u adi,i nisam imao pojma da ima toliko madjara,nemoj da me neko pogresno shvati,nemam ja nista protiv toga,nego bi se sigurno malo cudno osecao da sam otisao,a niko da ne govori srpski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 20, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan jedina stvar koja me je eto tako malo vise razocarala je da se skup odrzava u srbiji' date='a meni je potreban prevodilac,jer 70% reci nista nisam razumeo,posto svi uglavnom pricaju madjarski :cry:[/quote'] Mislim da nije nista zlonamerno... da jeste bilo bi vec obrisano. :wink: ma naravno da nije,nego nikad nisam bio u adi,i nisam imao pojma da ima toliko madjara,nemoj da me neko pogresno shvati,nemam ja nista protiv toga,nego bi se sigurno malo cudno osecao da sam otisao,a niko da ne govori srpski Najvaznija, da te svida dvd i nasa susret :!: :wink: Nekoliko rec o Adu: U Opstina Ada ima 25.000 stanovnika, oko 80% je madar. Bas zbog toga, jako tesko nauciti srbski jezik. Nego ortno, Srbi nauce madarski jezik. Ali veruj mi, ako sledeci put organiziramo motosusret, ne treba da doneses prevodilac, jer svako znamo nekako srbski. Neko bolje, neko losije (kao na pr. ja :oops: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... Bila je danas emisija na TV Most o skupu u Adi. Dobra je bila emisija a po onome sto sam video i skup je bio odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi posalje dvd sa prethodnog skupa . kazu da je bio fenomenalan !Pozdrav Bosko boskokg90@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi posalje dvd sa prethodnog skupa . kazu da je bio fenomenalan !Pozdrav Bosko boskokg90@yahoo.com mc "COBRA" -Ada prodaje za 250 din + postarina 300 din (city expres). Ako ti treba, posalji mi adresu na 063-543-932. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...