Robert 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li neko zna kad je moto skup u Adi? U Kikindi je od 23-25 Juna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 20,21,22,23. juli http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&pageid=11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 12, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka informacija : Kakav ce biti program ? i koliko sam ja cuo nece biti na istoj lokaciji kao prosle godine ? Jel sam dobro cuo ? Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 12, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam free 22 23 ako ko od mojih iz cg bude dolazio eto i mene gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jul 12, 2006 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osnovne informacije mozete naci na : http://www.mc-cobra.com/ Strana je u toku izrade... Nadam se da posle naseg susreta proraditi u celosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 17, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Juce (nedelju), mc COBRA usao u hipodromu, i poceo da namesti mesto za motosusret. Prvo farbali su, sve drvo, ali samo koji nisu ziv. Posle toga smece su pokupili i kosili su travu. Posto bio je dosta vrucina napravili smo i malo kisa, gde smo mogli da ohladimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 17, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci ! Ja jedva cekam vikend ! :wink: Inace tradicionalno odlican moto skup , nadam se da ce i ove godine biti dobar kao i prethonih godina ! Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1701 Napisano Jul 18, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sa ekipom iz blokova da se organizujemo i dodjemo u Subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 18, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sa ekipom iz blokova da se organizujemo i dodjemo u Subotu Onda, vidimo se u subotu :!: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 18, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan A oce biti trk ubrzanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Adi! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 18, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan I ko ide, hoce li biti BJB zastave? Ja palim u petak oko 4 popodne. Nadam se da cemo se okupiti u malo vecem broju. Drag, zna li se koliko je upad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan 300 dinara je ulaznica . Naravno sa time se dobija pasulj u petak i vo na raznju u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan A oce biti trk ubrzanje? Jeste' date=' bice. Na 1/8 mile (201m). Nagrada je ukupan upad u svoj kategoriju, i pehar+diploma. Upad za potezanje oko 500-800 din. [b']Start bice sa laserski semaforom, sto znaci, ako neko pre kreni od zelenog, odmah dobije crveno i gubi trku.[/b] Ako u slucaju ne radi semafor, zbog neki kvar, onda start bice sa rukom. Ako neko precrta polovinu staza, odmah iskljucimo i izgubi trku. Trkac ne moze da startuje bez kacige (koji nosi na glavu ) 3 kategorija ce biti: 50 ccm 600 ccm open kategorija. Pre trka, bice i duvanje u akoholsondu. Trkac samo onda moze da trka, ako duvao je 0.000 :!: :!: :!: Ako nekoga iskljucimo zbog alkohola, vratimo mu pare. Ja necu trkati, po sto sam organizator :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao bi na kraju da se trkas sa pobednikom ubrzanja , onako cisto da vidimo kako ide Suzuki ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao bi na kraju da se trkas sa pobednikom ubrzanja ' date=' onako cisto da vidimo kako ide Suzuki ...[/quote']Na zalost, na taj stazu ne mozes da vidis, koliko ide gixxer, jer previse kliza. Ni u 4. brzina ne mogu da dam gas, jer slajfuje. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa drustvom u petak i najverovatnije cemo kampovati!!! Pa... vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa drustvom u petak i najverovatnije cemo kampovati!!! Pa... vidimo se... Odlicno' date=' ima lepo mesto za kampovanje. Juce kad kosio sam trave, napravio sam sliku. Ali mozete vec cetvrtak da dolazite, uvece bice 3 grupe za koncert :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moto susret na istom mestu kao i proslih godina (preko od bazena) ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moto susret na istom mestu kao i proslih godina (preko od bazena) ?? Nije na istom mestu bice odrzan na hipodromu.Deteljnije mozes da pogledas na :http://www.mc-cobra.com/index_ser.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Trivo kad krecete, i koliko vas ide motorima? Nekolicina mog drustva i ja idemo u petak posle posla, takodje kampujemo. Mi cemo krenuti malo kasnije tj. oko 17 - 17:30 pa ono, ako i vi tako krecete mogli bi zajedno. Drag, neki moji drugovi ce dolaziti kolima, a kampovace samnom da li i oni uz ulaznicu dobijaju rucak? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Trivo kad krecete' date=' i koliko vas ide motorima? Nekolicina mog drustva i ja idemo u petak posle posla, takodje kampujemo. Mi cemo krenuti malo kasnije tj. oko 17 - 17:30 pa ono, ako i vi tako krecete mogli bi zajedno. Drag, neki moji drugovi ce dolaziti kolima, a kampovace samnom da li i oni uz ulaznicu dobijaju rucak? Pozdrav.[/quote'] Bogami to ne znam :oops: , to moram da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 20, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Drag' date=' neki moji drugovi ce dolaziti kolima, a kampovace samnom da li i oni uz ulaznicu dobijaju rucak? Pozdrav.[/quote'] Juce dobio sam odgovor. Samo oni dobijaju veceru i rucak ko dolazi sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Jul 20, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nas ide oko 11 s tim sto ide i jedan auto!!! Nismo se jos dogovorili kad krecemo, cim saznam javljam ti!!! O dlicna ti je ideja da idemo zajedno!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Jul 20, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Bivane, nas ide oko 11, idu i jedna kola! Ne znam tacno kad krecemo, cim saznam javljam ti!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...