idanijel 1815 Napisano April 25, 2020 Drug član, 844 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor! Neka te sluzi, a hoce. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2097 Napisano April 25, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, hvala svima. Evo me u garazi gledam i zagledam detalje. Uocio sam vec nesto sto nisam juce a i svakako ne bi uticalo na kupovinu. Mislim da je motor spusten pozadi i tesko ga dizem na centralni stender. Meni to odgovara jer sam nizak ali bih ga svakako vratio na fabricku visinu jer vidim da je i tocak kacio odozdo plastiku. U papirima koje sam dobio uz njega vidi se da je prvi vlasnik bila zena u Nemackoj, pa je verovatno tad i spusten. U potrazi sam za informacijom koja je duzina dog bone u originalu. Ove na motoru su 15cm od centra do centra srafa. Ako neko zna bilo bi od pomoci. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19170 Napisano April 25, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2553 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Krace dog bones-visi motor, imam kuci originalne od Thunderace-a, trebalo bi da odgovaraju na Fazera, pogledacu koliko su dugacke (od rupe do rupe), ja sam svoju podizao tj pravio krace.Javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2097 Napisano April 25, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala. Radim nesto po dvoristu pa ne mogu da se posvetim potrazi po netu. Naisao sam na neke tabele gde je tacno prikazano koliko se motor spusti ili podigne u zavisnosti od duzine koske. Naravno nije za fejzera pa mi niata ne znaci ali to bih voleo da znam ili makar duzinu fabricke. Siguran sam da je motor bar 2-3cm spusten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19170 Napisano April 25, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2553 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bilo 3mm kraca koska, 3cm visi motor na repu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19170 Napisano April 25, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2553 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, BokyBoy je napisao: Krace dog bones-visi motor, imam kuci originalne od Thunderace-a, trebalo bi da odgovaraju na Fazera, pogledacu koliko su dugacke (od rupe do rupe), ja sam svoju podizao tj pravio krace.Javljam. Nazalost, mislim da ti ne odgovaraju... jedne (original) su 170mm, druge (pravljene) 165mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2097 Napisano April 26, 2020 Drug član, 1310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kolega hvala na trudu, ali nije to to izgleda. Postavio sam pitanje i u Fazer podforumu pa ce sa te strane doci info nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...