Nikola.NX650 0 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze koja je original svecica i njenu oznaku i koja je idealna tezina rolnica za Runnera 50 2000. god??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2108 Napisano Jun 20, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su bile od ravno 5 grama i radio mi je odlicno. Svecica pojma nemam koja je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sutra ti dolazimo ja i kemi oko 12.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan zar niko nishta ne zna?? :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan spark plug (CHAMPION N84/N1C) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan tnx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...