srkixt660 28 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se vracao sa moto skupa u Sapcu isli smo autoputem nazad i isto ta prosirena rampa al nije bio neki preteran problem ... malo se stisnes i prodjes ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će neki morati na dijetu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan izadjem malo na auto put da se provozam i odvajam se na iskljucenju za Mladenovac. Dolazim do naplatne rampe, kad imam sta i da vidim. Postavili siroku rampu, ima mozda pola metra slobodnog prolaza, tako da mi nije padalo na pamet da pokusam da se provlacim tuda. Lepo stanem iza kola u kojima covek placa putarinu, sacekam da se otovri rampa, po gasu i prodjem. Dzaba im i te rampe, ja da im placam putarinu necu ;D . Tu siroku rampu sam video samo na tom mestu, mada verujem da ce uskoro i na ostalim mestima da postave takve. Tako sam uvek radio.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jun 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan joj, sada se setih, kada sam se vracao iz Sremske Mitrovice sa turbopedjom i on se na rampi zakaci afrikom, uglavila mu se rampa izmedju retrovizora i vizira, a murija na pola metra od nas. Ja samo pomerio rame i glavu u desno, kawa je niza od rampe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve se može kad se hoće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si ti tako prosao, ali Ceda nije uspeo sigurno :D Hahahaha ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si ti tako prosao, ali Ceda nije uspeo sigurno Ne diraj te PREDSEDNIKA!!!! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, tek su bile postavljene te nove kucice i rampe koje se rade vec duze vreme, i ja naletim sa R1 malo brze i posto sam video da su prosirene stanem pred nju i cekam da otvori. Lik se napravio pametan i tera me nazad da se vratim i da platim putrainu. Medjutim ja nista, kao kuliram par minuta i cekam pa da vidimo ko ce pre da popusti, ja ili on. Neki lik sto je cekao u kolima, kaze molim te vrati se nazad, ja stvarno zurim kuci, dete mi je bolesno itd. Kad sam to cuo naravno vratim ne nazad i uradim isto sto i ti, stanem u kolonu i kad je kolima otvorio rampu ja prodjem i vratim se da porazgovaram sa njim i malo je falilo da ga izlupam a on ko neka pi*ka nemoj brate molim te, meni je to posao itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte ljudi, a koja je poenta ne placati putarinu, vec se provlaciti izmedju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa poenta je da nisi platio putarinu, ja dosad nisam platio ni jednom niti cu da platim dok moze da se izbegne placanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 22, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Putarina, šta je to? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da plaćamo iznos koji je za automobile... Derikože usrane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da plaćamo iznos koji je za automobile... Derikože usrane... Aj recimo to na stranu, ali stanje u kojima su nasi "autoputevi", rupe, krpez i ostalo... e to nije u redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan izadjem malo na auto put da se provozam i odvajam se na iskljucenju za Mla...... Evo, moje priče! Pre neku godinu izadjem malo na auto put da se provozam po Evropi sa svojim balkanskim prolaskom kroz naplatnu rampu. Elem, znajući da agresorski snimaju kretanje vozila kroz rampu proletim kroz podignutu rampu u senci kamiona i za svaki slučaj u daljoj vožni propustim nekoliko motora. Dvadesetak km kasnije murija zaustavlja sve motocikliste i traže račun za plaćenu putarinu. Naravno, račun nisam mogao pokazati jer mi je usput "vetar odneo". Iskreno su želeli da me ubede da za nemanje računa nije kriv vetar nego prolazak sa neplaćanjem.Nisu uspeli! Nisu uspeli ni da nađu neispravnost na motoru / nisu se družili sa našim saobraćajcima/, pa moraše da me puste bez obavljenog posla. U nastavku puta nisam eksperimentisao, ali u povratku u zemlju Srbiju - opet sam bio "svoj na svome"! Dokle ćemo ovako braćo?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do daljnjeg ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ono malo sto idem autoputem, ne placam i dokle god mogu necu ni placati...stvarno sramota da je ista cifra za aute i za motore prodjem i vratim se da porazgovaram sa njim i malo je falilo da ga izlupam a on ko neka pi*** nemoj brate molim te, meni je to posao itd. A jel ti znas da dok rade po pravilu rada ne smeju da dizu rampu ako putarina nije placena? Covek da rizikuje posao i neku kaznu zato sto si ti hteo da prodjes...pa stvarno je trebalo da ga "izlupas" Mislim decko, oladi malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim decko, oladi malo Prvo, komentar ti nije na mestu i vrlo je nekulturno da pricas tako sa nekim koga ne poznajes a ne znas ni situaciju koja je bila u datom trenutku. Drugo, to da dok rade po pravilu ne smeju da dizu rampu ako putarina nije placena, nemoj da pricas o tome kad ne znas jer je imalo i trenutaka kada su podigli bez problema, i to ne jednom vec vise puta, otprilike da je to samo dobra volja. Na kraju krajeva, ne bi on meni podigao rampu vec gospodinu koji je bio u kolima i platio putarinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim decko, oladi malo Prvo, komentar ti nije na mestu i vrlo je nekulturno da pricas tako sa nekim koga ne poznajes a ne znas ni situaciju koja je bila u datom trenutku. Drugo, to da dok rade po pravilu ne smeju da dizu rampu ako putarina nije placena, nemoj da pricas o tome kad ne znas jer je imalo i trenutaka kada su podigli bez problema, i to ne jednom vec vise puta, otprilike da je to samo dobra volja. Na kraju krajeva, ne bi on meni podigao rampu vec gospodinu koji je bio u kolima i platio putarinu. Vidi ovako, kao prvo nisi hteo da platis putarinu i skroz je na mestu sto nije hteo da ti podigne rampu. Ako vec kuliras placanje onda se barem ponasaj u skladu sa tim a ne da pretis coveku jer radi svoj posao. Daleko je nekulturnije to kako si se ti poneo nego ono sto sam ti ja napisao. Kad si video prosirenu rampu trebao si odmah da stanes iza auta i nikakvih problema nebi bilo, ovako si ti izazvao problem. A napisao sam ti da oladis malo jer koliko sam primetio napisao si prodjem i vratim se da porazgovaram sa njim i malo je falilo da ga izlupam a on ko neka pi*** nemoj brate molim te, meni je to posao itd. pa pazi vrlo si to lepo napisao. Treba li neki komentar na ovo? A inace, kao sto sam rekao, ni ja ne placam putarinu ali barem prihvatam cinjenicu da onda nemam nikakvo pravo da se jos i svadjam sa ljudima zbog toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec kuliras placanje onda se barem ponasaj u skladu sa tim a ne da pretis coveku jer radi svoj posao ne znas ni situaciju koja je bila u datom trenutku. Nisam ja pretio coveku zbog rampe i zato sto je radio svoj posao vec zbog necega sto je rekao a nije smeo. Lepo sam napisao, ne znas situaciju koja je bila u datom trenutku. A 90% njih, a medjiu njima verovatno i ti, bi reagovalo isto kao ja da se naslo u mom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan izadjem malo na auto put da se provozam i odvajam se na iskljucenju za Mla...... Evo, moje priče! Pre neku godinu izadjem malo na auto put da se provozam po Evropi sa svojim balkanskim prolaskom kroz naplatnu rampu. Elem, znajući da agresorski snimaju kretanje vozila kroz rampu proletim kroz podignutu rampu u senci kamiona i za svaki slučaj u daljoj vožni propustim nekoliko motora. Dvadesetak km kasnije murija zaustavlja sve motocikliste i traže račun za plaćenu putarinu. Naravno, račun nisam mogao pokazati jer mi je usput "vetar odneo". Iskreno su želeli da me ubede da za nemanje računa nije kriv vetar nego prolazak sa neplaćanjem.Nisu uspeli! Nisu uspeli ni da nađu neispravnost na motoru / nisu se družili sa našim saobraćajcima/, pa moraše da me puste bez obavljenog posla. U nastavku puta nisam eksperimentisao, ali u povratku u zemlju Srbiju - opet sam bio "svoj na svome"! Dokle ćemo ovako braćo?! A da su te vratili nazad i pokazali ti da te nemaju na snimku da placas putarinu ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A da, tema je bila prosirene rampe, diskusiju o placanju/ne-placanju auto-put smo vec imali, tako da bih zamolio ucesnike da jos jednom procitaju naslov teme. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez da se upuštam u diskusiju o plaćanju/neplaćanju putarine, da li se neko skoro isključivao sa auto-puta prema Šidu? Govorim o onom poslednjem isključenju, pred samu granicu sa Hrvatskom. Između rampe i ivice nema ni 5 santimetara. A o "šlepanju" uz automobil nema reči, pošto izgleda da tamo auto prođe jednom dnevno. Serćom, osoblje na rampi je ljubazno pa će vam pokazati kuda okolo da prođete (pored njihove zgradice)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...