stefan 24 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ko bi mogao da mi naruci ovo preko neta?Pare nisu problem...para nema!Salim se,naravno,samo da neko to moze da izorganizuje,oko finansija cemo najlakse.Rado bih sam,ali numem :-[,a video sam u nekim temama da ima vas koji ste to radili [ftp=ftp://http://www.cafepress.com/sv650peeling]http://www.cafepress.com/sv650peeling[/ftp] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo samo nalepnica, to mogu u svakoj našoj boljoj štampariji da ti naprave. A ako ipak budeš kupovao preko Weba, ne verujem da će ti naplatiti carinu na nalepnicu I da, ako ti neko ovde odštampa, možeš da dodaš i neki natpis po želji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan I razmisljao sam se da to uradim,ali mislim da je tu postavljena samo slika,odnosno rezolucija nije bas neka.To bi trebalo uraditi na nekoj kvalitetnijoj foliji,a verujem da je to ovaj lik uradio kako valja posto pola SV-a po americi nosi njegove nalepnice(to je standardna boljka SV-a).Mislim da je ipak najbezbolnije da to narucim,da platim kolko treba,i da sam miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan I da, ako ti neko ovde odštampa, možeš da dodaš i neki natpis po želji ;D C STEFAN CAR,naprimer :D ili jos bolje STEFAN :D R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako nešto pravio za 15-20 minuta u Corel Drawu. Samo pokaži nekom momku koji radi pripremu za štampu i napraviće ti to očas posla. Nakon toga može čak i laserom da odštampa taj jedan komad koji ti treba, tako da sve može da bude gotovo za pola sata. Ako imaš staru nalepnicu, ti je ponesi da po njoj uradi novu, zbog prečnika i zbog onih rupa. Ali to može i da se izmeri na samom satu. Takođe gde počinju i gde se završavaju obrtaji. Ma nigde i ništa od posla, veruj mi A u pravu si da se ovaj ogulio od para, garant. Eto, možeš posle i ti da prodaješ nalepnice za tahograf SV-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan E pa to mi je najveci problem,ova stara je skroz izpucala i skroz je raspala,a mislim da bih se ubio da rasklopim sat(trebam pola motora da razvalim) da bih shvatio da mi je nalepnica veca/manja za milimetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd uslikaj je da je vidim, majke ti. U principu nema veze ako se raspala, skeniraš je, učitaš u Corel Draw tu skeniranu sliku i po njoj iscrtaš sve što treba. Izmeriš i na satu pa proveriš sve te mere. Onda obrišeš učitanu sliku i ostane ti samo vektorski crtež svega što treba. Nekada sam radio pripremu za štampu i to daleko komplikovanije stvari, a tek danas kada su programi još bolji nema nikakvih problema. Onda to ubaciš u sat umesto stare i gotova stvar. Daj mi staru da vidim da li je upotrebljiva ili bi sve moralo da se meri sa sata. Mislim, slikaj ovako sa sklopljenim satom. Ako je upotrebljiva, dogovoriš se sa nekim ko će da ti uradi, rasklopiš sat, izvadiš nalepnicu, odneseš je, čovek ti napravi, ubaciš novu, sve sklopiš i gotovo. I plus napišeš dodatno šta hoćeš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Acime,posto vidim da od narucivanja nema vajde,moracu da prionem na posao..sta mislis,jel bih mogao da iskoristim onu sliku sto je ovaj okacio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mala je, ali bi mogla da posluži onome ko pravi pripremu da zna šta hoćeš da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice narucivanja, racunaj da ces platiti, po informacijama sa sajta, jos $4 postarinu, pa ce te sve izaci negde oko $30. A na nacin koji je Acim opisao ces proci verovatno i vise nego upola jeftinije. A drugo, koliko sam cuo, u Intesa banci mozes da otvoris racun sa karticom za placanje preko intereneta za 500 din, tako da mozes i sam da odradis to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...