Bok91 4 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je garaza Medak 2 (Medakoviceva, Radovana Simica Cige i okolne ulice) ako neko zna nekog, ili ima garazu za motocikl. Javna garaza na Medaku je trenutno puna tj nema slobodnih mesta. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem temu iz naftalina (posto mi se cini korisnom) jednim pitanjem Da li neko zna (ili zivi tamo) u blizini zemunskog keja, oko hotela Juge, Aleksinackih rudara i taj kraj, gde ima garaznog prostora za rentanje za motor? I ima li ga uopste? Znam da te zgrade imaju ostave u prizemlju koje se uglavnom koriste kao biciklane, verovatno i neki manji motor moze da stane, ali ne znam ima li prostora za vece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1801 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem temu iz naftalina (posto mi se cini korisnom) jednim pitanjem Da li neko zna (ili zivi tamo) u blizini zemunskog keja, oko hotela Juge, Aleksinackih rudara i taj kraj, gde ima garaznog prostora za rentanje za motor? I ima li ga uopste? Znam da te zgrade imaju ostave u prizemlju koje se uglavnom koriste kao biciklane, verovatno i neki manji motor moze da stane, ali ne znam ima li prostora za vece? Ako nađeš garažu u tom kraju, javi i ja sam zainteresovan, nisu jeftine, najbolje da dvoje-troje-četvoro ljudi podeli troškove.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Mart 19, 2021 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da ne otvaram novu temu, nadam se da nije problem. Potrebna mi je garaza u Nisu na Paliluli. Moze cela, mogu i da delim sa nekim, nebitno. Prioritet mi je da parkiram motor, a za auto ako ima mesta, jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda modreacija moze da pinuje ovu temu ili je stavi na neko vidljivije mesto? Kontam da bi bila korisna velikom broju clanova, tesko se nalaze garaze, pogotovo mesto za motor koje realno moze da se deli sa nekim, to niko ne stavlja na bilo kakve oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Mart 27, 2021 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš garažu u tom kraju, javi i ja sam zainteresovan, nisu jeftine, najbolje da dvoje-troje-četvoro ljudi podeli troškove.Sent from my SM-A705FN using TapatalkEvo, i ja sam tu.Ja trazim ali nema...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...