NikolaCruss 10 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu sam kupio pre godinu dana, iz Madjarske, ali mi je mala i tako je lezala. Velicina je XL, meni treba XXL. Sad mi treba jakna za motor, a ova mi je mala. Cista je koza, nije nijednom nosena.Placena je 220 E, dajem je za 150 E ili menjam za vecu, isti model, slican ili neki drugi deo opreme(kozne bisage, sator, vreca za spavanje, lanac za vezivanje...) prosto mi je ova jakna mala, samim tim beskorisna, a tek sam kupio motor tako da mi treba opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je oglas pregledan, ali niko nista ne komentarise O cemu se radi ljudi, napisite nesto, jel mislite da je jakna losa, da je cena previsoka ili sta? Zanima me, ovako ne znam sta je problem Ili prosto nikom ne treba ovakva jakna, sto ne verujem, jer je meni fenomenalna, najradije bih je menjao za istu vecu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, aj pokusamo za 130 E? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, aj pokusamo sa 100? Ljudi, unistavate me! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata, zvao covek, dosao, pogledao, probao, savrseno mu stoji i odnio! Pritom sam bas sretan sto ju je uzeo takav lik, dosao je Kavasaki Vulkanom 900 cc! Kupio ga nedavno, skoro nov, presao 12.000 km, pa on i cura skupljaju opremu da idu njime na more ovo leto u hrvatsku. Majko mila kako im zavidim! Savrsen motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...