stilihon 22 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav maxi scooter klubu. Moj komsija je postao ponosni vlasnik Malaguti 150 prosle godine i sad mi se zali da je vizir koji je na skuteru preveliki ( sto i jeste). Da li postoje manji viziri za ovaj skuter? Evo slike njegovog motora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ivan u BGu pravi vizire, ovo mu je bio broj telefona pa neka se covek raspita 064/284-78-47 Drugar mi je skoro pravio za Liberty onaj sifonjer od vizira i naplatio mu je 40e. Meni taj visir izgleda super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...