ucesnik 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam AGV flip up kacigu, crne boje, tip Longway. Velicina XL. Kaciga je manje vise nova, nosio je moj brat mozda mesec ili dva i digao ruke. Meni ne treba jer mi je velika a i ne volim flip up, njemu nije trebala ni kada je kupio. Vizir je malo izgreban ali to nije neka kinta. Imam cak i fabricku kutiju itd. Stoji mi u plakaru tako vec dve godine, potpuno sam zaboravio da je imam. Kome treba neka pusti poruku pa da se dogovorimo o preuzimanju. Bilo bi dobro da je uzme neko ko nema bolju od ove a nema kintu da je kupi. Posto ja to ne mogu da procenjujem uzdam se u svest ljudi i nadam se da je nece uzeti neko ko vec ima kacigu ili vise njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba neka pusti poruku pa da se dogovorimo o preuzimanju. Bilo bi dobro da je uzme neko ko nema bolju od ove a nema kintu da je kupi. Posto ja to ne mogu da procenjujem uzdam se u svest ljudi i nadam se da je nece uzeti neko ko vec ima kacigu ili vise njih. Izuzetno lep gest...nadam se da ce doci u "prave ruke"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam u potpunosti ovakve akcije i svaka cast nema sta. Poslao sam ti PP u vezi kaige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kaciga otisla mikijevom ortaku, koji nosi caletovu kacigu, staru 30 godina bez vizira. neka je sa srecom. lepo je voditi racuna o ortacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ovom gestu, otisla je u prave ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na gestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovakvom gestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast, znas gde da se obratis ako ti ista ikada bude trebalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan gest.Pozdravljam. Odlika velikih ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dokaz da jos uvek ima dobrih ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Evo rekao sam drugu za kacigu zahvaljujem ti se u njegovo ime.. Da je vise ovakvih ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan "Nije bogat ko puno ima, već ko je puno dao!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ovo nisam vidio ni na jednom forumu, generalno, ne samo bajkerskim! Bravo, bravo, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da jos postoje ovakvi ljudi. Sreca te ih medju motoristima ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno!!! ;D Bravoooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti se duplo vrati,prijatelju ! A i tebi "miki125" svaka cast. Nadam se da se vidimo na skupu u Petrovcu da nesto popijemo kao sto sam obecao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chamo 4 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki Versys 1000, Yamaha XT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Velikodusno, nema sta. Samo da se ovako pomazemo i docicemo do svog Ministarstva u Vladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...